Užite si krásnu atmosféru malebnej tatranskej prírody v štýlovom drevenom domčeku Malý kúsok raja. Ako už jeho názov napovedá, v útulnom prostredí s priestrannou terasou, vonkajším ohniskom a kúzelným interiérom sa budete cítiť naozaj ako v raji. Navyše sa môžete tešiť na bohatý raňajkový piknikový kôš a množstvo zaujímavých výletných cieľov v okolí.

O ubytovaní

Štýlový domček Malý kúsok raja sa nachádza v obci Reľov medzi Belinaskymi Tatrami a Pieninským národným parkom. Malebné prostredie pri lese a potoku bude ideálne na oddych v prírode, na dosah ale budete mať aj skvelé ski areály, krásne výletné ciele a zaujímavé atrakcie.

Aktívni jedinci sa môžu v každom ročnom období do sýtosti vyšantiť v neďalekom stredisku Bachledka Ski & Sun (26,8 km). V zime si tu zalyžujete na 8 zjazdovkách všetkých obtiažností, využiť môžete aj niekoľko kilometrov udržiavaných bežeckých stôp a sánkarskú dráhu. V lete na vás čakajú horské motokáry, lanový park Kráľovstvo lesa, požičovňa elektrobicyklov a lanovka s panoramatickým výhľadom. Celoročne je otvorený aj Chodník korunami stromov, odkiaľ si užijete jedinečný výhľad na panorámu Tatier.

Na výlet môžete vyraziť ku krásnemu Jezerskému jazeru (23,8 km), alebo sa vydajte do Belinaskej krasovej jaskyne (21,7 km), najväčšej v Tatranskom národnom parku. Milovníkov histórie nadchne Múzeum Ždiarsky dom (28,4 km) s expozíciou venovanou ľudovej kultúre. A za relaxom potom môžete vyraziť na termálne kúpalisko či do kúpeľov vo Vyšných Ružbachoch (19,7 km) alebo do aquaparku a wellness Aqua Relax Titris v Tatranskej Lomnici (30,6 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v kúzelnom drevenom domčeku na kolieskach s priestrannou vonkajšou terasou a útulným interiérom. Nemusíte sa báť, že by k vášmu pohodliu niečo chýbalo – okrem pohodlného spacieho poschodia tu nájdete aj obývaciu izbu s posedením a pecou, kuchynský kút s drezom, elektrickým varičom a chladničkou a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou.

Na čom si pochutnáte?

Jedlo si môžete kedykoľvek pripraviť vo vybavenej kuchynke či na vonkajšom ohnisku. V ponuke je ale aj raňajkový piknikový kôš s čerstvým pečivom, údeninami, syrmi, maslom, jogurtmi, ovocím, zeleninou, džúsom, kávou/čajom a ďalšími pochutinami. Po predchádzajúcom dohovore je možné ponuku prispôsobiť potravinovým alergiám či intoleranciám.

Tiny House Malý kúsok raja

Tiny House Malý kúsok raja

Reľov 18 , Reľov
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Mária Štefaňáková IČ: 51384141


+421 944 219 538

malykusokraja@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Česky hovoriaci personál
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
31 km
Zastávka
50 m
Aquapark
45 km
Zjazdovka
5 km

Tipy na výlet

Tatranský národný park

Tatranský národný park Tip na výlet

Užite si oddych a aktívnu dovolenku v najstaršom národnom parku na Slovensku. Čaká vás tu celkovo 600 km turistických chodníkov a 16 značených a udržiavaných cyklistických trás. Tento park tvoria najvyššie slovenské vrcholy na čele s Gerlachovským štítom (2 655 m n. m.) a plynule nadväzuje na menší Tatrzański Park Narodowy na poľskej strane. Oblasť je významná pre svoju rozmanitú faunu a flóru. Tešiť sa môžete na vysoké horské štíty, masívne horské hrebene a údolia s jazerami, ktoré sú v teplých mesiacoch plné nádherne kvitnúcich rastlín.

Viac informácií
Bachledka Ski & Sun – Leto
Bachledka Ski & Sun – Leto
Belianska jaskyňa
Belianska jaskyňa
Ždiar
Ždiar