Dovolenka plná zážitkov v krásnom prostredí Belianskych Tatier – tak sa dá zhrnúť pobyt v Mountain Resorte *** v Ždiari. Budete len pár kilometrov od Belianskej jaskyne, Chodníka korunami stromov a skvelých odpočinkových rezortov. Navyše si v rámci polpenzie pochutnáte na výbornej slovenskej kuchyni a môžete si dopriať aj relax vo vírivke.

O ubytovaní

Mountain Resort *** Penzión River sa nachádza v malebnej obci Ždiar, na úpätí Belianskych Tatier a neďaleko Spišskej Magury. Budova vás zvonku očarí svojou krásnou horskou architektúrou v modernom poňatí. Okrem toho je ideálnym východiskovým bodom pre pešiu turistiku, cykloturistiku a iné aktivity.

Veľkým lákadlom sú aj blízke rekreačné strediská. Môžete sa napríklad vybrať do Strednice (650 m) s lyžiarskym strediskom (v zime) a detskými atrakciami (v lete). V stredisku Bachledka Ski & Sun (6,6 km) si môžete v zime užiť 8,5 km zjazdoviek a 2 bežecké trate. V lete tu nájdete bike park, bobovú dráhu, trampolíny a ďalšie atrakcie. Celoročne je otvorený Chodník korunami stromov dlhý viac ako 600 metrov. Obľúbený je aj Ski Strachan (400 m) alebo Monkova dolina (4,1 km) s možnosťou lyžovania a náučným chodníkom.

Samozrejme, nemali by ste vynechať návštevu obľúbenej Belianskej jaskyne (9,7 km) s nádhernou kvapľovou výzdobou a podzemnými jazierkami. Milovníci histórie si môžu prezrieť Ľubovniansky hrad z prelomu 13. a 14. storočia a historický skanzen v Starej Ľubovni (45 km). Potom si môžete oddýchnuť na termálnom kúpalisku Tatranská Bukovina (18,1 km), v termálnom parku Vrbov (31,4 km) alebo v AquaCity Poprad (33,5 km) so 14 vnútornými a vonkajšími bazénmi.

Kde budete spať?

Interiér penziónu kombinuje drevenú chatu v horskom štýle s moderným komfortom a eleganciou. Každá izba alebo apartmán má vlastnú kúpeľňu a WiFi pripojenie, o váš pokojný spánok sa postarajú antialergické periny a vankúše a damašková bielizeň.

Dvojlôžková izba Standard sa nachádza na 2. poschodí a má rozlohu 29 m². Izba je orientovaná do tichého dvora a je vybavená manželskou posteľou, rozkladacou pohovkou, ktorú možno použiť ako prístelku, a TV. V kúpeľni je sprchovací kút.

Izby Deluxe sa nachádzajú na 2. a najvyššom poschodí penziónu a majú rozlohu približne 40 m². Z izieb si môžete vychutnať malebný výhľad na okolité hory a relaxovať na manželskej posteli a rozkladacej pohovke (možno ju použiť ako prístelku). K vybaveniu patrí aj TV a súprava na prípravu kávy a čaju. V kúpeľni izby sa nachádza sprchovací kút.

Apartmán (41 m²) sa nachádza v podkroví a pozostáva z 2 samostatných izieb - spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou, ktorá je zároveň prepojená s vybaveným kuchynským kútom (chladnička a mikrovlnná rúra). V apartmáne sú tiež 2 TV a set na prípravu kávy a čaju. Kúpeľňa je vybavená vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii s interiérom zdobeným drevom a sklom si môžete vychutnať špeciality tradičnej slovenskej kuchyne. Bar vás pozýva na vynikajúci výber vín a luxusnú taliansku kávu Lamborghini. Svoj obľúbený nápoj si môžete vychutnať aj na slnečnej vonkajšej terase v zadnej časti penziónu.

Kde budete relaxovať?

Relaxovať môžete v horkej vani s príjemnou teplotou 38 °C a perličkovou masážou. Môžete si tiež vychutnať masáž na izbe alebo kozmetické ošetrenie pleti s použitím prírodnej kozmetiky Botanica Slavica.

Cestujete s deťmi?

Penzión je „Baby friendly“ a ponúka detskú postieľku, vaničku a vysokú stoličku.

Mountain Resort River ***

Mountain Resort River ***

Ždiar 451 , Ždiar
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MOUNTAIN RESORT, s.r.o. IČ: 36500186


+421911109202

info@mrz.sk

Check In
od 15:00–19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
20 km
Zastávka
1 km
Aquapark
20 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
0,7 km

Tipy na výlet

Ždiar

Ždiar Tip na výlet

Obec Ždiar pri svojich potulkách po Belianskych Tatrách určite neobídete. Ide totiž o hlavné centrum turistického života v regióne, odkiaľ vychádza množstvo turistických chodníčkov a cyklotrás. Za pozornosť tu stojí zachovaná ľudová architektúra, ale tiež nádherný folklór. Najlepšie ho spoznáte počas každoročne sa konajúcich Goralských folklórnych slávností, na ktorých slovenské aj poľské tanečné súbory prezentujú tance, kroje, piesne a zvyklosti Goralov.

Čo navštíviť v Ždiari?

  • Múzeum Ždiarsky dom
  • Rodinný park Strachankovo
  • Svetelný dóm s expozíciou animatronických živočíchov
  • V zime tiež Ski centrum Strachan
Bachledka Ski & Sun – Leto
Bachledka Ski & Sun – Leto
Belianska jaskyňa
Belianska jaskyňa
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad