Dovolenka plná zážitkov v krásnom prostredí Belianskych Tatier - tak by sa dal zhrnúť pobyt v apartmánoch Mountain Resort v Ždiari. Budete len pár kilometrov od Belianskej jaskyne, Chodníka korunami stromov a skvelých relaxačných stredísk. Navyše si vychutnáte chutné raňajky v Penzióne River a užijete si pohodlie priestranného apartmánu v modernom horskom štýle.

O ubytovaní

Apartmanový dom Mountain Resort sa nachádza v malebnej dedinke Ždiar na úpätí Belianskych Tatier a neďaleko Spišskej Magury. Po príchode sa budete cítiť ako doma, budova vás očarí štýlovou horskou architektúrou v modernom dizajne. Okolie je tiché a udržiavané a predovšetkým je ideálnym východiskovým bodom na rôzne výlety a iné aktivity. Skvele sa tu zabavíte vo dvojici, v partii aj s rodinou.

Veľkým lákadlom sú najmä neďaleké rekreačné strediská. Môžete sa napríklad vybrať do Strednice (650 m) s lyžiarskym strediskom (v zime) a detskými atrakciami (v lete). V stredisku Bachledka Ski & Sun (6,6 km) si môžete v zime užiť 8,5 km zjazdoviek a 2 bežkárske trate. V lete tu nájdete bikepark, bobovú dráhu, trampolíny a ďalšie atrakcie. Chodník v korunách stromov je otvorený celoročne a je dlhý viac ako 600 metrov. Obľúbený je aj Ski Strachan (400 m) alebo Monkova dolina (4,1 km) s možnosťou lyžovania a náučným chodníkom.

Samozrejme, nemali by ste vynechať návštevu obľúbenej Belianskej jaskyne (9,7 km) s nádhernou kvapľovou výzdobou a podzemnými jazierkami. Milovníci histórie si môžu prezrieť Ľubovniansky hrad z prelomu 13. a 14. storočia a historický skanzen v Starej Ľubovni (45 km). Oddýchnuť si potom môžete na termálnom kúpalisku Tatranská Bukovina (18,1 km), v termálnom parku Vrbov (31,4 km) alebo v AquaCity Poprad (33,5 km) so 14 vnútornými a vonkajšími bazénmi.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z 9 moderne a pohodlne zariadených apartmánov s krásnym výhľadom na prírodu. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu a všetky majú tiež WiFi pokrytie. Luxusný oddych vám zaručí antialergická posteľná bielizeň a damaškové obliečky. Niektoré apartmány môžu mať aj balkón.

Apartmány s 1 spálňou majú rozlohu 70-80 m² a okrem spálne s 2 manželskými posteľami sa v nich nachádza obývacia izba s kuchynským a jedálenským kútom (varná doska, chladnička, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, rýchlovarná kanvica) a priestor na posedenie. K dispozícii sú aj 2 LCD TV s plochou obrazovkou.

Apartmán s 2 spálňami ponúka 83 m² obytnej plochy. Jedna spálňa je zariadená manželskou posteľou a v druhej sú 2 samostatné postele. K dispozícii máte aj priestrannú obývačku s kuchyňou a jedálenským kútom vrátane všetkých spotrebičov a 3 TV (1 v každej miestnosti).

Na čom si pochutnáte?

Vďaka plne vybavenej modernej kuchyni si môžete v apartmáne kedykoľvek pripraviť vlastné jedlo. Len 150 metrov od ubytovania nájdete aj partnerský Penzión River so štýlovou reštauráciou. V útulnom, drevom vyzdobenom prostredí si môžete vychutnať špeciality tradičnej slovenskej kuchyne. Bar v penzióne vás zas pozýva na vynikajúci výber vín a luxusnú taliansku kávu Lamborghini.

Cestujete s deťmi?

Apartmánový dom sa pýši označením "Baby friendly" a ponúka k zapožičaniu detskú postieľku, vaničku a vysokú stoličku.

Mountain Resort Apartments

Mountain Resort Apartments

Ždiar 451 , Ždiar
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MOUNTAIN RESORT, s.r.o. IČ: 36500186


+421911109202

info@mrz.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
28 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
30 km
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
0,8 km

Tipy na výlet

Ždiar

Ždiar Tip na výlet

Obec Ždiar pri svojich potulkách po Belianskych Tatrách určite neobídete. Ide totiž o hlavné centrum turistického života v regióne, odkiaľ vychádza množstvo turistických chodníčkov a cyklotrás. Za pozornosť tu stojí zachovaná ľudová architektúra, ale tiež nádherný folklór. Najlepšie ho spoznáte počas každoročne sa konajúcich Goralských folklórnych slávností, na ktorých slovenské aj poľské tanečné súbory prezentujú tance, kroje, piesne a zvyklosti Goralov.

Čo navštíviť v Ždiari?

  • Múzeum Ždiarsky dom
  • Rodinný park Strachankovo
  • Svetelný dóm s expozíciou animatronických živočíchov
  • V zime tiež Ski centrum Strachan
Bachledka Ski & Sun – Leto
Bachledka Ski & Sun – Leto
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Belianska jaskyňa
Belianska jaskyňa