Vydajte sa na oddychovú dovolenku do malebného mestečka Vyšné Ružbachy a zavítajte k unikátnemu travertínovemu jazierku s liečivou vodou. Vyberte si ubytovanie v penzióne Kamenný Dvor či penzión Glinec.
Vydajte sa na oddychovú dovolenku do malebného mestečka Vyšné Ružbachy a zavítajte k unikátnemu travertínovemu jazierku s liečivou vodou. Vyberte si ubytovanie v penzióne Kamenný Dvor či penzión Glinec.

Penzióny v malebnom a pokojnom prostredí

Užite si dovolenku vo Vyšných Ružbachoch na okraji Vysokých Tatier v penziónoch Glinec či Kamenný Dvor. Oba sa nachádzajú v malebnom a pokojnom prostredí kúpeľného mestečka a ležia cca 150 m od seba.

Penzión Kamenný dvor má kapacitu celkom 16 miest. Hostia budú ubytovaní v komfortne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha).

Penzión Glinec zase ponúka ubytovanie v celkom 10 izbách s vlastným sociálnym zariadením. Hosťom je tiež k dispozícii chladnička, mikrovlnka a rýchlovarná kanvica.

Vychutnajte si dovolenku v oblasti, ktorú návštevníci zbožňujú predovšetkým pre krásnu prírodnú scenériu a čerstvé ovzdušie. V bezprostrednej blízkosti penziónov sa nachádza jedinečný prírodný úkaz - travertínové jazierko Kráter s termálnou liečivou vodou.

Za pochúťkami do Kamenného Dvoru

Stravu si vychutnáte v prostredí Kamenného Dvora, či už zvolíte ubytovanie tu, či v penzióne Glinec.

Reštaurácia je zariadená v ľudovom štýle s veľkým množstvom dobových doplnkov. Pochutnáte si na tradičných slovenských pokrmoch a rôznych špecialitách. V lete si potom môžete posedieť na letnej záhradke s nádherným výhľadom na Kráter.

Termálne kúpalisko Izabela

Súčasťou kúpeľného mestečka je aj termálne kúpalisko, v ktorom nájdete 2 veľké, 2 detské a 1 krytý termálny bazén s prírodnou liečivou vodou. Teplota vody vo vnútornom bazéne sa pohybuje okolo 30 °C a vo vonkajších bazénoch okolo 21 - 23 °C.

Termálne kúpalisko má v prevádzke počas letnej sezóny štyri vonkajšie bazény, termálny vnútorný bazén je otvorený celoročne. Hlavnou atrakciou areálu je ostrov v rekreačnom bazéne s posuvnou kopulou na termálnom krytom bazéne. K dispozícii je ďalej ihrisko na tenis, volejbal a minigolf.

Je tiež známe, že termálna voda na kúpalisku má blahodárne účinky a je vhodná na liečbu bronchitídy, pohybového aparátu a nervových ťažkostí.

Penzion Kamenný Dvor a Penzion Glinec

Penzion Kamenný Dvor a Penzion Glinec

Vyšné Ružbachy 69 , Stará Ľubovňa
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CORADO TRAVEL, s. r. o. IČ: 47006021


+421 917 937 881 (volat mezi 8:00 - 20:00 hod.)

penzionruzbachy@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná