Užite si luxusnú dovolenku v podhorí Tatier! Vyrazte do moderného rezortu Royall Valley, kde sa ubytujete v apartmánoch Royall Village a tešiť sa môžete na skvelé raňajky formou bufetu, úžasný relax vo wellness centre AquaCity Poprad a veľa zábavy na golfovom ihrisku.

O ubytovaní

Apartmány Royal Village sú súčasťou štýlového, moderného areálu Royal Valley, ktorý sa nachádza v Malom Slavkove blízko Tatranského národného parku, neďaleko Kežmarku (4,6 km), Veľkej Lomnice (5,7 km) a Popradu (14,1 km). Okolie je plné príležitostí na výlety, cyklovýlety, zábavné aktivity i relaxáciu.

Prejdite si cyklotrasy vedúce Tatranskými dolinami, k Belianskemu rybníku (12,4 km) alebo Popradskému plesu (36,1 km). Urobte si výlet do Slovenského raja a preskúmajte prírodné rezervácie Suchá Belá (31,5 km) a Prielom Hornádu (34,9 km), alebo sa ponorte do hlbín podzemia, do krásnej Belianskej jaskyne (16,7 km), ktorá patrí k najnavštevovanejším na Slovensku. Dávate radšej prednosť dych vyrážajúcim výhľadom? Potom si prejdite Chodník korunami stromov (25 km) v srdci Pieninského národného parku, z ktorého môžete obdivovať panorámu Belianskych Tatier, Zamagurí a Pienin.

Vyrážate na pobyt s deťmi? Okrem krásnych výletov im môžete dopriať aj návštevu galérie optických klamov Tricklandia (23,1 km), unikátna digitálna galéria Poliankovo (27 km) alebo obrovské indoorové herne FunVille (23,3 km) s rozlohou 500 m² . Veľkým lákadlom je, samozrejme,aj vodný svet AquaCity Poprad (17,6 km) s 13 vnútornými i vonkajšími bazénmi, wellness a ďalšími atrakciami. Za kúpaním môžete vyraziť aj do Thermal Parku Vrbov (12,3 km). A v zime nezabudnite pribaliť lyže, na dosah budete mať Snowpark Štrbské Pleso (45,9 km), zjazdovky v Tatranskej Lomnici (19,1 km) a Starom Smokovci (23,5 km), Snowpark Lučivná (32, 6 km) a ďalšie lyžiarske areály.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v krásnom apartmáne Royal Views s jedinečným výhľadom na pohorie Tatier a golfové greeny. Apartmán zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou, obývacia izba s rozkladacou pohovkou, jedálenským stolom a kuchynským kútom (chladnička, varná doska, varná kanvica, mikrovlnka, umývačka, kávovar Nespresso...), kúpeľňu so sprchovacím kútom a terasu s vonkajším posedením. K vybaveniu patrí aj televízia, WiFi pripojenie a fén na vlasy.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou rezortu je moderný Clubhouse Restaurant, kde sa servírujú raňajky formou bufetu aj pokrmy z klasického menu. V ponuke nájdete slovenské aj medzinárodné špeciality, ktoré si vychutnáte spolu s krásnym panoramatickým výhľadom na Vysoké a Belianske Tatry.

Niečo naviac

Aktívni jedinci sa môžu vyšantiť na golfovom ihrisku Royal Valley s 9 jamkami a celkovou dĺžkou 2 355 m. V rezorte môžete využiť aj požičovňu bicyklov.

Royal Village

Royal Village

Golfová 55 , Malý Slavkov
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bio Háj, s.r.o. IČ: 47070331


+421 918 705 077

info@royalvillage.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
2 km
Aquapark
18 km
Zjazdovka
5,7 km

Tipy na výlet

AquaCity Poprad

AquaCity Poprad Tip na výlet

Celkom 13 bazénov a 350 vodných atrakcií - to je ponuka populárneho aquaparku AquaCity Poprad. Vyrazte zrelaxovať, v tomto areáli si iste prídete na svoje. Aquapark disponuje 3 vonkajšími termálnymi bazénmi, vnútornými relaxačnými bazénmi, v ktorých sa po večeroch koná laser show, ďalej tu nájdete luxusné bazény Blue Diamond s nápojovými barmi aj bazén pre deti plný atrakcií. AquaCity sa navyše môže pochváliť tiež jedným veľmi pôsobivým "naj" - má najväčšie dvojpodlažné wellness centrum na celom Slovensku. Sauny, vírivky, ľadovú jaskyňu, masáže, procedúry aj párty miestnosti s vodnými posteľami, to všetko ponúka svojim návštevníkom.

Otváracia doba bazénov:

  • PO - PIA: 12:00 - 20:00 hodín
  • SO - NE: 10:00 - 20:00 hodín

Vstupné do bazénovej časti:

  • Deti, študenti, seniori a ZŤP: 16 € - 19 €
  • Dospelí: 21 € - 24 €

Náš tip: Ak sa na kúpalisko chystáte s početnou rodinou, požiadajte o zvýhodnené rodinné vstupné.

Viac informácií
Tatranský národný park
Tatranský národný park
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Bobová dráha v Tatranskej Lomnici
Bobová dráha v Tatranskej Lomnici