Užite si dovolenku v Penzióne Limbový dvor, ktorý získal od našich zákazníkov perfektné hodnotenie, a to 5/5. Penzión navyše leží v pokojnom prostredí s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry. V cene sú raňajky formou bufetu či polpenzia (podľa variantu), káva a čaj neobmedzene, fľaša vína a zľava na vstup do Tricklandie. Deti do 5 rokov majú pobyt vrátane raňajok zadarmo.

O ubytovaní

Poloha rodinného penziónu Limbový dvor vás bezpochyby nadchne. Nachádza sa v úžasnej lokalite Vrbov s dychberúcim výhľadom na Tatry a vyhľadávaným Thermal Parkom Vrbov hneď pri Vrbovskom rybníku len necelé 4 minúty jazdy od penziónu. Nádherné turistické ciele nájdete nielen v okolí, ale napríklad aj v neďalekom Národnom parku Slovenský raj (30 km), navštívte Važeckú jaskyňu (42 km) i Dobšinskú ľadovú jaskyňu (43 km), Štrbské pleso (44 km) či Pieninský národný park (45 km). Ak vás láka história a mestá, navštívte 7,2 km vzdialené mesto Kežmarok s jeho presláveným hradom, ak by vám relax vo Vrbove nestačil, prejdite 15 km do popradského aquacentra Aquacity Poprad. V zime nevynechajte lyžovačku v Ski parku Tatranská Lomnica (18,2 km).

Kde budete spať?

Penzión ponúka moderné ubytovanie v izbách so satelitnou TV s plochou obrazovkou, WiFi pripojením, rádiom a pracovným stolom so stoličkou. V izbách nechýba samostatná kúpeľňa so sprchou. Celková kapacita penziónu je 22 osôb, a teda je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokoj.

Na čom si pochutnáte?

V jedálni penziónu si doprajte chutné raňajky formou bufetu, prípadne i večere. Všetkým hosťom sú však k dispozícii aj vlastné kuchyne s riadom, keby si chceli prichystať niečo sami.

Cestujete s deťmi?

Myslia tu aj na vašich najmenších, v záhrade Limbového dvora sa nachádzajú preliezačky, šmykľavka, hojdačka a malý kolotoč.

Niečo naviac

V spoločenskej miestnosti nájdete kozub, bar, TV a spoločenské hry na vypožičanie. V lete si poseďte na vonkajšej terase s grilom.

Limbový dvor

Limbový dvor

Vrbov 153 , Vrbov
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Jozef Kušmirek ml. IČ: 46879323


+421 948 070 232

limbovydvor@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,2 km
Zjazdovka
18 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
TrickLandia
TrickLandia
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok