Vila Dedo *** stojí v pokojnej časti Tatranskej Lomnice, priamo pri horskom potôčiku. Svoje meno získala vďaka fantastickému výhľadu na panorámu Lomnického štítu, ktorý miestni oddávna prezývajú jednoducho - Dedo. Okrem výhľadu si tu rozhodne užijete aj pohodu v komfortných izbách s kávou aj čajom, zľavu do obchodu so suvenírmi a dve pohľadnice ako darček. Deti do 6 rokov budú mať pobyt s vami zadarmo. Dokúpiť si môžete raňajky, polpenziu aj plnú penziu.

O ubytovaní

Novopostavená Vila Dedo *** sa nachádza v centrálnej časti obľúbeného letoviska Tatranská Lomnica a svojim hosťom poskytuje jedinečný výhľad na panorámu vrcholov Vysokých Tatier. Ide o ideálne miesto pre aktívnu dovolenku v ktoromkoľvek ročnom období.

Vyrazte na pešiu alebo cyklo túru a zdolajte najvyššie slovenské vrcholy Gerlachovský štít (15 km), Lomnický štít (11 km) či Slavskovský štít (11,1 km). Vyvezte sa lanovkou na Hrebienok (7,5 km) a navštívte Rainerovu chatu (6,5 km) alebo sa prejdite ku krásnym vodopádom Studeného potoka. Veľa možností vyžitia potom ponúka mesto Poprad (15 km), kde nájdete okrem iného aj vodný park AquaCity Poprad.

Milovníci zimných športov určite ocenia, že najbližší ski areál je priamo v Tatranskej Lomnici, vzdialený iba 1,8 km od ubytovania. Čaká tu na vás najdlhšia zjazdovka s najvyšším prevýšením na Slovensku. V Starom Smokovci (7,3 km) si zase okrem lyžovania užijete aj snowtubing, sánkovanie a ďalšie zábavné aktivity. A neďaleké stredisko Štrbské Pleso (23,9 km) láka okrem iného na 26 km udržiavaných tratí pre bežkárov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s nábytkom na mieru. Kvalitný spánok zaistí veľká posteľ s ortopedickým matracom a antialergickými prikrývkami aj vankúšmi. K vybaveniu izieb ďalej patrí WiFi pripojenie, satelitná televízia, chladnička, rýchlovarná kanvica, mikrovlnná rúra, základné kuchynské vybavenie a trezor. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom.

  • Dvojlôžková izba na poschodí meria 15 m² a nájdete v nej dvojlôžkovú posteľ/2 samostatné jednolôžka, malý kuchynský kútik a pracovný stôl so stoličkou.

  • Dvojlôžková izba na poschodí s prístelkou má plochu 18 m² a zahŕňa spaciu zónu s dvojlôžkovou posteľou a kuchynský kút s jedálenským stolom.

  • Dvojlôžková izba na poschodí s 2 prístelkami (18 m²) ponúkne dvojlôžkovú posteľ, stôl so stoličkami, kuchynský kútik a rozkladaciu pohovku.

Na čom si pochutnáte?

Vo Vile Dedo *** nie je klasická reštaurácia, o chutnú stravu ale neprídete. Jedlo si môžete na pobyt predobjednať telefonicky alebo e-mailom na recepcii. Poprípade využite niektorú z obľúbených reštaurácií, ktoré sa nachádzajú v tesnej blízkosti vily.

Niečo naviac

Pre aktívnych jedincov je nachystaná úschovňa bicyklov a ďalšieho športového náčinia.

Vila Dedo ***

Vila Dedo ***

Tatranská Lomnica 14736 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
DZ Trading, s.r.o. IČ: 36847828


+421 904 554 340

vilaborievka@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1 km
Aquapark
11,4 km
Zjazdovka
1,8 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Tatranská Lomnica
Tatranská Lomnica
Lomnický štít
Lomnický štít
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad