Svieži vzduch Vysokých Tatier aj dokonalý luxus v horskom štýle zažijete v Aplend Hoteli Kukučka ****. Ubytujte sa v jednom z jeho komfortných apartmánov a tešte sa na bohaté raňajky formou bufetu. So zľavami v balíčku si pobyt priamo pod Lomnickým štítom vychutnáte naplno. Čo napríklad niečo dobré v miestnych reštauráciách?

O ubytovaní

Hotelový komplex Kukučka **** vás už pri príchode nadchne svojimi budovami v horskom štýle obklopenými udržiavanými záhonmi drevín a horských kvetín. Celý areál tvoria tri rezidencie spolu s hlavnou budovou hotela s atmosférou horskej chaty, ale v luxusnom podaní.

Komplex leží priamo v Tatranskej Lomnici, vďaka čomu to budete mať na skok ku každej atrakcii - samotný Lomnický štít je len 750 m od hotela, kam si v lete môžete urobiť krásnu túru, v zime si tu potom zalyžovať. Ak sa vám túru nechce celú absolvovať po svojich, vyvezte sa nahor a urobte si krásnu prechádzku po okolí Skalnatého Plesa, napríklad rovno po náučnom chodníku.

O ďalšie prírodné i historické krásy tu rozhodne nie je núdza, len niečo málo cez 5 km od hotela sa potom nachádzajú nádherné Vodopády Studeného Potoka, Starý Smokovec so svojou pozemnou lanovkou potom len 6 km.

Kde budete spať?

Izba Lux meria meria 22-25 m² a ubytuje maximálne 2 osoby na manželskej posteli alebo 2 jednolôžkach. K dispozícii budete mať satelitnú televíziu, minibar a rýchlovarnú kanvicu. Súčasťou izby je samostatná šatňa a moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou. Niektoré izby môžu mať aj vlastný balkón.

Apartmán je veľký 40 m² a skladá sa zo spálne s manželskou posteľou, obývacej izby s rozkladacou pohovkou, ktorú možno použiť ako prístelku pre 2 osoby, kuchyne s jedálenským kútom a kúpeľne so sprchovacím kútom alebo vaňou, prípadne aj bidetom. V spálni aj obývačke sú televízie, niektoré apartmány majú navyše aj elektrický krb. Nechýba ani balkón.

Na čom si pochutnáte?

Svoj deň v Tatranskej Lomnici začnite raňajkami formou bufetu v hotelovej reštaurácii, ktorá sa podáva od 7:30 do 10:00 hodín. Tešiť sa môžete na pestrý výber slaných, sladkých, studených i teplých pokrmov. Na obed alebo na večeru si môžete dať niektorý z pokrmov z klasického menu. To zahŕňa tradičné slovenské pokrmy aj medzinárodné špeciality. Všetky nádherne naservírované jedlá sú potechou pre oči aj chuťové poháriky.

Kde budete relaxovať?

Nevynechajte ani odpočinok vo wellness centre, ktoré má každá budova komplexu. V Hoteli Kukučka **** sa prehrejete vo fínskej či parnej saune s kapacitou 8 osôb, utužíte zdravie prechádzkou po Kneippovom chodníku alebo vďaka ochladzovacím kadiam a nakoniec si oddýchnete v relaxačnej miestnosti. Rezidenčné budovy vás zlákajú na sauny, ochladzovacie vedro, odpočiváreň, prípadne na sprchu v unikátnej jaskyni.

Cestujete s deťmi?

Pobyt v Hoteli Kukučka **** poteší aj tých najmenších - skvele sa zabavia v detskom kútiku plnom hračiek, v teplom počasí aj na vonkajších prevliečkach a šmýkačkách.

Niečo naviac

Športovo založených hostí zas nadchne fitness.

Aplend Hotel Kukučka ****

Aplend Hotel Kukučka ****

Tatranská Lomnica 14646 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Aplend, s.r.o IČ: 45512558


+421 904 744 000

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
6,6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
17 km
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
1,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Lomnický štít
Lomnický štít
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok