Vysoké Tatry majú čo ponúknuť v každom ročnom období! Hotel Lujza Major Aplend je obklopený trasami pre túry a množstvom atraktívnych výletných cieľov. V zime to navyše budete mať na zjazdovku len 400 m. Počas pobytu na vás čaká ubytovanie v moderných izbách s kapacitou pre až 5 osôb, lahodné bufetové raňajky a možnosť vstupu do wellness. Dieťa do 6 rokov bude mať navyše pobyt zadarmo!

O ubytovaní

Lujza Major Aplend sa nachádza v Tatranskej Lomnici – jednom z najvyššie položených turistických stredísk vo Vysokých Tatrách. Na svahy moderného ski areálu to budete mať z hotela iba 800 m, samozrejme si tu ale užijete parádnu aktívnu dovolenku v akomkoľvek ročnom období.

Priamo v Tatranskej Lomnici môžete navštíviť Ski múzeum (200 m), Múzeum Tatranského národného parku (1 km) alebo zájsť na bobovú dráhu či štvorkolky (700 m). Hotel je skvelým východiskovým bodom na výlety pešo aj na bicykli po mnohých turistických trasách. K obľúbeným cieľom patrí napríklad Skalnaté pleso (6 km), kam môžete výjsť pešo, alebo sa nechať vyviezť lanovkou, ktorej nástupná stanica leží iba 500 m od ubytovania. Ďalej je možné pokračovať ešte vyššie na druhý najvyšší vrchol Vysokých Tatier – Lomnický štít (13 km). Vyznávačov náročnej vysokohorskej turistiky vyzývajú na zdolanie aj dalšie tatranské vrcholy ako Slavkovský štít (14 km) alebo najvyššia slovenská hora Gerlachovský štít (18 km). Stojí za to vidieť aj nádherné ľadovcové jazerá Štrbské pleso (30 km), Popradské pleso (23 km) alebo Malé a Veľké Žabie pleso Mengusovské (28 km).

Deťom urobíte radosť návštevou galérie optických ilúzií Tricklandia v neďalekom Starom Smokovci (6 km) alebo Múzea liptovskej dediny (44 km). Za vodnými radovánkami a nerušeným relaxom môžete vyraziť v každom počasí do AquaCity Poprad (16 km).

Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica je skvelou voľbou pre skúsených lyžiarov, začiatočníkov aj rodiny s deťmi. V dolnej časti areálu sú modré zjazdovky určené pre začiatočníkov. Na prestupnej stanici Start je možné vydať sa na náročnejšie svahy pre pokročilých športovcov. Súčasťou areálu je tiež jedna z najstrmších tratí na Slovensku – čierna zjazdovka Lomnické sedlo s prevýšením až 1300 m. Bežkári môžu krásy Vysokých Tater obdivovať zo stoviek kilometrov upravovaných bielych stôp.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba 2+0 je vybavená manželskou posteľou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a fénom. Súčasťou je tiež kúpeľňa so sprchovým kútom.

Dvojlôžková izba 2+2 má ubytovaciu kapacitu pre 2–4 osoby. Je vybavená manželskou posteľou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a fénom. Rozkladaciu pohovku je možné využiť ako prístelku až pre 2 osoby. Súčasťou je tiež kúpeľňa so sprchovým kútom.

Rodinná izba 3+2 se skladá z izby s manželskou posteľou, obývacej izby a vlastnej kúpeľne se sprchovým kútom. V obývacej izbe je okrem satelitnej televízie tiež jednolôžko a rozkladacia pohovka, ktoré sa dajú využiť ako prístelky až pre 3 osoby. K vybaveniu ďalej patrí WiFi pripojenie, chladnička, rýchlovarná kanvica a fén.

Na čom si pochutnáte?

V modernej raňajkovej miestnosti si každé ráno pochutnáte na bohatých raňajkách vo forme bufetu.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom turistikou alebo na zjazdovke urobíte najlepšie, keď svoje telo prehrejete v útulnom hotelovom wellness. Nájdete v ňom fínsku saunu, infra saunu, ochladzovaciu vaňu a odpočinkovú zónu.

Aplend Hotel Lujza Major ***

Aplend Hotel Lujza Major ***

Tatranská Lomnica 33 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421 904 744 000

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
8 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
16,3 km
Zjazdovka
0,6 km
Bežkovanie
0,6 km

Tipy na výlet

Tatranská Lomnica

Tatranská Lomnica Tip na výlet

Tatranská Lomnica je známa prevážne ako jedna z najväčších podtatranských osád aj ako východiskový bod za mnohými lákadlami Vysokých Tatier. Aj priamo v osade ale môžete navštíviť množstvo fascinujúcich miest.

Čo zažijete v Tatranskej Lomnici?

  • Ak vás zaujíma niečo z histórie Tatier, navštívte Ski múzeum, kde sa dozviete viac o dejinách lyžovania a zimných športov v tomto regióne
  • Nadšencom prírody zas odporúčame návštevu Múzea TANAPu a priľahlej Expozície tatranskej prírody
  • S tými najmenšími sa vyberte do Galérie Dobrá hračka
  • Vaše deti i vás nadchne adrenalínová jazda Tatrabobom
  • Nastúpte tu na známu lanovku vedúcu na Lomnický štít

V zime tu zas zažijete perfektnú lyžovačku v SKI resorte Tatranská Lomnica s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku.

Viac informácií
Múzeum Tatranského národného parku
Múzeum Tatranského národného parku
Bobová dráha v Tatranskej Lomnici
Bobová dráha v Tatranskej Lomnici
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad