Užite si skvelú dovolenku uprostred krásnej prírody vo Vysokých Tatrách, ktoré sú ideálnym miestom pre všetkých turistov a cyklistov. Okolie vily ponúka mnoho možností využitia voľného času - jazdu na pltiach, aquaparky.
Užite si skvelú dovolenku uprostred krásnej prírody vo Vysokých Tatrách, ktoré sú ideálnym miestom pre všetkých turistov a cyklistov. Okolie vily ponúka mnoho možností využitia voľného času - jazdu na pltiach, aquaparky.

Dovolenka v srdci Belianskych Tatier

Predstavte si romantiku a pohodu pod vrcholami Tatier s výhľadom na západ slnka - takú nádheru totiž môžete každý deň obdivovať z vily Artemis, ktorá sa nachádza v Ždiari, v srdci Belianskych Tatier. Okolie vily je plné zelene, takže si môžete byť istí, že každodenný stres necháte stranou.

Hostia budú ubytovaní v útulne zariadených izbách s TV, chladničkou, vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha) a balkónom, z ktorého budete mať nádherný výhľad na okolité hory.

Belianske Tatry: zábavné stredisko, aquaparky i hrady

Lokalita Belianskych Tatier ponúka pre svojich návštevníkov aj ďalšie možnosti, ako stráviť voľný čas. Čo teda podniknúť a aké miesta stoja za videnie?

  • Pozemná lanovka na Hrebienok - vydajte sa na Starý Smokovec a potom jedinou lanovkou tohto typu na Slovensku až na samotný vrchol Hrebienok. Za 5 minút rýchlej jazdy prekonáte prevýšenie 247 metrov.

  • Belianska jaskyňa - navštívte túto ohromujúcu kvapľovú jaskyňu, ktorá patrí k tým najväčším na celom Slovensku. Obdivujte stalagmity, jazierka, alebo vodopády.

  • Hrady - na svoje si prídu milovníci pamiatok, vydajte sa k hradu Kežmarok, alebo k hradu v Starej Ľubovni.

  • Vášnivý cyklisti budú nadšení - je tu niekoľko cyklotrás. Okrem toho je lokalita parádnym miestom pre turistiku, vydajte sa trebárs ku Spiškej Magure, do Pienin, alebo do Tatranskej Lomnice cez Skalnaté Pleso.

  • Aquaparky - ak chcete zažiť popoludnie plné zábavy, navštívte jeden z niekoľkých aquaparkov - Aquacity Poprad, Thermalpark Vrbov, alebo vyrazte do Poľska do Terma Bania Bialka či Terma Bukoviny.


Kúsok od vily nájdete stredisko Ski & Sun Bachledová, kde môžete vyvádzať na bobovej dráhe či tubingu a deti si potom určite radi zaskáču na trampolíne. Nechýba ani vyhliadková veža, alebo lesné hry pre tých najmenších.

Vila Artemis

Vila Artemis

Ždiar 515 , Ždiar
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Eduart Kriššák IČ: 44154216


+(421) 908 212 567

info@vilaartemis.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie