Vydajte sa na dovolenku do prírody Belianskych Tatier do penziónu Bayer v dedinke Ždiar s milým personálom, domácou kuchyňou a bohatým vyžitím. Využite zľavy do aquaparkov, plavbu na pltiach či do parku miniatúr.
Vydajte sa na dovolenku do prírody Belianskych Tatier do penziónu Bayer v dedinke Ždiar s milým personálom, domácou kuchyňou a bohatým vyžitím. Využite zľavy do aquaparkov, plavbu na pltiach či do parku miniatúr.

Penzión ukrytý v Belianskych Tatrách

Na pomedzí Belianskych Tatier a Spišskej Magury zažijete ideálnu dovolenku v obkľúčení prírody a to v rodinnom penzióne Bayer, ktorý leží v goralskej dedinke Ždiar. Milý personál si potrpí na vrelom prístupe ku klientom a vynasnaží sa, aby ste si svoju dovolenku naozaj užili.

V príjemne zariadených izbách nechýba vlastné sociálne zariadenie, TV, WiFi pripojenie a dokonalý výhľad do okolitej prírody. V penzióne si potrpia na kvalitnú a domácu kuchyňu, ktorá poteší vaše chuťové bunky. Užijete si bohaté raňajky i výborné večere.

Ak zatúžite po oddychu, využite so zľavou saunu či vonkajšie jacuzzi. Pre deti je k dispozícii krásne ihrisko, na ktorom sa môžu kedykoľvek vyblázniť.

Belianske Tatry: zábavné stredisko, aquaparky aj hrady

Lokalita Belianskych Tatier ponúka pre svojich návštevníkov aj ďalšie možnosti, ako stráviť voľný čas. Čo teda podniknúť a aké miesta stoja za návštevu?

  • Pozemná lanovka na Hrebienok - vydajte sa na Starý Smokovec a potom jedinou lanovkou tohto typu na Slovensku až na samý vrchol Hrebienok. Za 5 minút rýchlej jazdy prekonáte prevýšenie 247 metrov.
  • Belianska jaskyňa - navštívte túto ohromujúcu kvapľovú jaskyňu, ktorá patrí k tým najväčším na celom Slovensku. Obdivujte stalagmity, jazierka, alebo vodopády.
  • Hrady - na svoje si prídu milovníci pamiatok, vydajte sa k hradu Kežmarok, alebo k hradu v Starej Ľubovni.
  • Vášniví cyklisti budú nadšení - je tu totiž niekoľko cyklotrás. Okrem toho je lokalita parádnym miestom pre turistiku, vydajte sa trebárs k Spišskej Magure, do Pienin, alebo do Tatranskej Lomnice cez Skalnaté Pleso.
  • Aquaparky - ak chcete zažiť popoludnie plné zábavy, navštívte jeden z niekoľkých aquaparkov - Aquacity Poprad, Thermalpark Vrbov, alebo vyrazte do Poľska do Terma Bania Bialka či Terma Bukoviny.

Len 3 km od vás nájdete stredisko Ski & Sun Bachledová, nudy sa tak rozhodne báť nemusíte. Vyvádzať tú môžete na bobovej dráhe, tubing, deti si potom určite radi zaskáču na trampolíne. Nechýba ani vyhliadková veža, alebo lesné hry pre tých najmenších.

Penzion Bayer

Penzion Bayer

Ždiar 210 , Ždiar
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Júlia Čermáková IČ: 47115661


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie