Užite si rodinnú dovolenku v prírode rakúskych Álp v Sporthoteli Annaberg ***. Tešte sa na ultra all inclusive vrátane neobmedzenej konzumácie alko aj nealko nápojov, saunu, vírivku a mnoho zliav s regionálnou kartou.
Užite si rodinnú dovolenku v prírode rakúskych Álp v Sporthoteli Annaberg ***. Tešte sa na ultra all inclusive vrátane neobmedzenej konzumácie alko aj nealko nápojov, saunu, vírivku a mnoho zliav s regionálnou kartou.

Rodinný wellness pobyt v Dolnom Rakúsku

Vydajte sa na dovolenku do nádherných rakúskych hôr a ubytujte sa v Sporthoteli Annaberg ***, ktorý leží v nadmorskej výške 976 m n. m. v centre mesta Annaberg bei Mariazell.

Hostia budú ubytovaní v komfortne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha/vaňa) a fénom. V izbách pre 4 osoby sú prístelky formou poschodovej postele. V hoteli je ďalej k dispozícií vstupná hala s recepciou (8:00 - 20:00 hodín), terasa a kolkáreň. Pre deti je tu pripravený detský kútik, ihrisko a izba na hranie.

Užite si tiež neobmedzený vstup do hotelového wellness centra, v ktorom na vás čaká sauna, vírivka, parný kúpeľ alebo infračervená kabína. Zvlášť po celodennej túre je odpočinok vo wellness presne to pravé pre vaše telo.

Vychutnajte si ultra all inclusive

V hotelovej reštaurácií si každý deň vychutnáte raňajky formou bufetu (8:00 - 10:00 hodín), neskoré raňajky (10:00 - 11:00 hodín), obed formou snacku, polievky, či obedového balíčka (12:00- 13:00 hodín), olovrant formou kávy/čaju a zákusku (15:30 - 16:30 hodín) a večeru o 4 chodoch alebo formou bufetu vrátane šalátového baru (18:00 - 20:00 hodín)

Po celú dobu pobytu si taktiež užijete neobmedzenú konzumáciu alkoholických (pivo, víno, whisky, vodka, gin, rum) a nealkoholických nápojov (10:00 - 22:00 hodín).

Wilde Wunder Card - karta plná výhod

S kartou Wilde Wunder Card získate po celú dobu pobytu mnoho výhod:

  • Zľavy na lanovky Östcher, Hochkar, Gemeindealpe, Bürgeralpe.
  • Voľný vstup na kúpalisko v Reith a zľava na kúpalisko v Gamingu.
  • Zľavu na autobusovú dopravu linku Mostviertel a Mariazellerbahn.
  • Zľavu na vstup do jaskyne Östcher-Tropfsteinhöhle

Vydajte sa na potulky po okolí

Umiestnenie hotela je ideálnym miestom pre všetkých, ktorí túžia po aktívnej dovolenke - kúsok od hotela sa nachádza najdlhšia súvislá cyklotrasa na svete Alpentour Austria, prírodný park Ötscher a lanovka Hennesteck.

Ak vás zaujíma ako vyzeral život drevorubačov, vydajte sa do rodinného zábavného parku Erlebniswelt Holzknechtland, kde sa dozviete všetky dôležité informácie.

Annaberg Sporthotel *** (CK Nic než pryč)

Annaberg Sporthotel *** (CK Nic než pryč)

Annarotte 21 , Annaberg bei Mariazell
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná