Chcete zažiť parádnu aktívnu dovolenku? Tak navštívte český Penzión Sun v rakúskom mestečku Gaming. V okolí máte celoročne množstvo možností, kam sa vydať na výlet. Sú tu soľné kúpele a bazény, v zime oceníte ski areály. V cene máte raňajky formou bufetu aj neobmedzenú konzumáciu kávy a čaju. V penzióne je česky hovoriaci personál, takže sa nemusíte báť jazykovej bariéry.

Overené Travelkingom

“Náš pobyt v Penzióne SUN sme si s rodinou náramne užili. Mestečko Gaming sa nachádza v malebnej krajine uprostred lesov a miesto je skvelým východiskovým bodom pre cyklovýlety po okolí. Penzión sme navštívili uprostred leta, a tak sme hneď vyrazili na miestne kúpalisko, ktoré ponúka množstvo atrakcií pre všetky vekové kategórie. Výhodou tohto rodinného penziónu sú jeho českí majitelia. Pani majiteľka nám vyšla v ústrety s našimi požiadavkami a predstavila nám všetky možnosti, ktoré ich ubytovanie ponúka. Plusom je tiež relatívne dobrá dostupnosť zo Moravy, a teda aj zo Slovenska.”

František Jordán - Marketingový tím
Osobne overené v: Júli 2023

O ubytovaní

Český rodinný Penzión Sun ponúka svoje útulné ubytovanie v centre rakúskeho Gamingu, mestečka, ktoré sa preslávilo najmä kartuziánskym kláštorom Marienthron. Avšak si v Gamingu a jeho okolí sa bude páčiť hlavne aktívnym jedincom. Hneď pri hoteli môžete relaxovať či si zaplávať na kúpalisku alebo si zahrať tenis. Mnoho turistických i cyklistických trás vám odkryje nádherné výhľady, ktoré vás skrátka nemôžu za žiadnu cenu sklamať. V lete si po výstupe na niektorú z okolitých hôr môžete napríklad vyskúšať paragliding. Okolité riek Salza a Erlauf lákajú na rafting, jazerá Lunz a Erlauf See zase na odpočinok alebo potápanie. Za výlet stoja vodopády Trefflingfall. V zime si užite parádnu lyžovačku vo fantastických rozľahlých skiareáloch Ötscher či Hochkar. Mimochodom lanovky na Ötscher a Hochkar sú v prevádzke aj v lete.

Kde budete spať?

Izby sú príjemné, nadštandardne zariadené, nájdete v nich okrem iného aj LCD TV s DVD prehrávač a vlastnú kúpeľňu. V spoločných priestoroch nájdete aj kuchynku. V penzióne si môžete vypožičať filmy v češtine na večerné sledovanie.

Na čom si pochutnáte?

Penzión ponúka raňajky formou bufetu, hostia majú však k dispozícii plne vybavenú kuchynkau (chladnička, mikrovlnná rúra, kávovar).

Cestujete s deťmi?

Pre deti sú v lounge k dispozícii hračky a hry.

Niečo naviac

Nechýba ani spoločenská miestnosť s posedením pri kachľovej peci a vybavená spoločenskými hrami. K dispozícii je vám tenisový výstroj alebo bicykle.

Penzion Sun

Penzion Sun

Im Markt 45 , Gaming
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jiří Lukeš IČ: nepřiděleno


+420 777 133 002

hrabetovahana@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Česky hovoriaci personál

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
11,4 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
13 km

Tipy na výlet

Prírodné kúpalisko Lunz am See

Prírodné kúpalisko Lunz am SeeTip na výlet

Pokiaľ sa chcete v priebehu horúcich dní osviežiť, prírodné kúpalisko Lunz am See je výbornou voľbou. Tešiť sa môžete na skokanské mostíky, plávajúce pódium alebo občerstvenie v bufete. Vstupné má skôr symbolickú funkciu, dospelí zaplatia 3 € a deti iba 1 €. Otváracia doba je od 9:00 do 19:00 v prípade priaznivého počasia. Vedľa kúpaliska Lunz am See nájdete tiež malý raj pre deti Seebachbad, ktorý je zdarma. Vaše ratolesti sa tu môžu vyblázniť na vodnej šmýkačke alebo sa hrať na pieskovisku.

Viac informácií
Pútnické miesto Mariazell
Pútnické miesto Mariazell
Termálne kúpele Ybsstaler Solebad
Termálne kúpele Ybsstaler Solebad
Zábavný park Erlebniswelt Holzknechtland
Zábavný park Erlebniswelt Holzknechtland