Dokonalý relax v prírode a zároveň len kúsok od pamiatok a atrakcií veľkomesta na vás čaká v Hoteli Wienerwaldhof ****. Oddýchnete si v pokoji Viedenského lesa, uvoľníte sa vo wellness centre s bazénom a saunami a pochutnáte si na úžasnej polpenzii plnej regionálnych produktov. Navyše budete blízko Viedne so všetkými jej lákadlami.

O ubytovaní

Hotel Wienerwaldhof **** sa nachádza neďaleko rakúskeho hlavného mesta, v krásnej prírode Viedenského lesa. Všetky lákadlá okolia odtiaľto budete mať, čo by kameňom dohodil. Či už vás baví prechádzky prírodou, cyklovýlety, náročnejšie túry alebo výpravy za pamiatkami, prídete si tu na svoje. Pešo či na bicykli môžete vyraziť napríklad na vyhliadku Troppbergwarte (2,3 km) alebo do prírodného parku Purkersdorf (9,5 km).

Určite si urobte aj výlet do Viedne, od centra mesta vás delí necelých 30 km. Vyrazte na zámok Schönbrunn, barokový zámok Belvedere, ku katedrále svätého Štefana alebo budovu parlamentu inšpirované antickou architektúrou. Milovníci histórie určite radi zavítajú aj do Múzea Leopoldových alebo Umeleckohistorického múzea. Za zábavou vyrazte do legendárneho lunaparku Prater, alebo do viedenskej zoologickej záhrady. Tá je dokonca údajne najstaršia zoo na svete.

V zime sú obrovským lákadlom nádherné vianočné trhy vo Viedni, prevoňané vareným vínom, praclíkmi a inými pochúťkami. Aktívni jedinci zase určite ocenia niekoľko udržiavaných bežkárskych trás, ktoré v okolí hotela vedú. Vyskúšajte napríklad 6 km dlhú trasu Wienerberg alebo 4 km dlhý chodník Troppberg. A pokiaľ nedáte v ani ranu bez zjazdových lyží či snowboardu, iste vás poteší, že najbližší ski areál, Dollwiese, budete mať len 19,3 km ďaleko.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe s nábytkom z masívneho dreva a interiérom v rustikálnom štýle. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a k dispozícii budete mať aj televíziu, trezor a WiFi pripojenie.

  • Izba Standard meria cca 25 m² a je vybavená manželskou posteľou a malým posedením. Niektoré izby majú vlastný balkón.

  • Izba Superior ponúkne plochu 30 m² a terasu veľkosti 6 m², v izbe je umiestnená manželská posteľ, pohovka a písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Wienerwaldhof si pochutnáte na regionálnych lahôdkach z lokálnych, sezónnych surovín. V ponuke nechýba zverina, ryby, rôzne domáce produkty (víno, džemy, džúsy...) aj varianty pre vegetariánov a priaznivcov zdravého stravovania. Hotel má tiež vlastnú vinotéku s veľkým výberom kvalitných vín.

Kde budete relaxovať?

V útulnom wellness centre s plochou 150 m² si užijete relax v krytom bazéne, vo fínskej saune a v parnom kúpeli. V teplejších mesiacoch si môžete dopriať aj odpočinok na slnečnej terase s ležadlami pred hotelom.

Hotel Wienerwaldhof ****

Hotel Wienerwaldhof ****

Strohzogl 67 , Tullnerbach
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Franz Rieger GmbH IČ: FN261639p


+43 (2233) 53107

info@wienerwaldhof.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
6,4 km
Zastávka
1,8 km
Zjazdovka
15,2 km
Bežkovanie
0,1 km

Tipy na výlet

Dolné Rakúsko

Dolné Rakúsko Tip na výlet

Rozmanitá krajina a neuveriteľné kultúrne bohatstvo Dolného Rakúska sú snom každého turistu. Úžasný zážitok sa vám naskytne pri stúpaní po kopcoch Viedenských Álp, pri túre po lúkach obsypaných kvetmi a trblietavých jazerách, aj pri prechádzkach starobylými mestami.

Kam sa v Dolnom Rakúsku vydať?

  • navštívte opátstvo Melk, ktoré svojou zachovalosťou očarilo aj porotu National Geographic
  • zámok Schloss Hof s najkrajšou barokovou záhradou v Európe leží len hodinu cesty od Viedne
  • Kláštor Klosterneuburg
  • urobte si výlet tiež do kvapľovej jaskyne Ötscher Tropfsteinhöhle
  • za pamiatkou UNESCO Semmeringskou železnicou

Milovníci cykloturistiky a dobrého vína zas nedajú dopustiť na miestne cyklotrasy vedúce cez rozsiahle vinohrady. Nezabudnite tu tiež ochutnať miestne víno.

Viac informácií
Viedeň
Viedeň
Zábavný park Práter
Zábavný park Práter
Zámok Schönbrunn a ZOO
Zámok Schönbrunn a ZOO