Užite si zimné mesiace v romantickej Viedni. Ubytujte sa v Boutique Hoteli Donauwalzer ***, z ktorého do centra dôjdete len za šesť minút. Užite si nádherné prostredie a raňajky. Dieťa do 6,9 rokov má pobyt zdarma.
Užite si zimné mesiace v romantickej Viedni. Ubytujte sa v Boutique Hoteli Donauwalzer ***, z ktorého do centra dôjdete len za šesť minút. Užite si nádherné prostredie a raňajky. Dieťa do 6,9 rokov má pobyt zdarma.

Komfortné ubytovanie v blízkosti centra Viedne

Rodinný Boutique Hotel Donauwalzer *** sa nachádza priamo pri stanici metra Alser Straße (linka U6) a 15 minút chôdze od bulváru Ringstrasse, Votivného kostola a radnice. Do centra Viedne je možné dôjsť električkou za 6 minút.

Ubytovaní budete v izbách s vlastnou kúpeľňou, satelitnou TV, minibarom a Wi-Fi pripojením. Za príplatok si môžete dopriať relax vo wellness centre. Nájdete v ňom vírivku a krásne priestory sauny. Tešte sa na parádny zážitok, hotel sa totiž pýši kvalitou služieb, ktorá *prekračuje štandardy 3 kategórie **.

Raňajky ako žiadne iné

Každý deň na vás navyše čakajú bohaté raňajky v hotelovej reštaurácii, takže na výlety po Viedni vyrazíte patrične posilnení.

Tešiť sa môžete na rôzne vaječné pokrmy, wafle, denne čerstvo upečené koláče, cereálie, jogurty a pečivo. To všetko za sprievodu hudby a nie len tak hocijakej. Svoj deň vo Viedni začnete s pravým viedenským valčíkom. V nedeľu sa tešte na živú hudbu.

V sobotu navyše môžete využiť príležitosť a zúčastniť sa kurzu valčíka pod dohľadom profesionálnych lektorov.

Pohárik niečoho ostrejšieho si potom môžete dať na bare.

Viedeň - Ideálne mesto pre milovníkov kultúry aj pamiatok

Viedeň je ľahko dostupná metropola, ktorá ponúka nespočetné množstvo zaujímavostí od kultúrnych až po tie historické. K tomu navyše nechýba ani príjemná atmosféra, parky a romantické kaviarne s typickou kávou "kleiner Schwarzer" a tortou Sachr, takže sa tu nudiť rozhodne nebudete.

Prehliadku mesta začnite pri Stephansplatz s dominantou katedrály , prejdite okolo Albertiny a Kohlmarkt až k Hofburgu, sídlu cisárov. Ďalej nevynechajte Michaelerplatz s krásnymi kostolmi a prejdite sa okolo Rathaus a Parlamentu. Než sa vydáte ďalej, oddýchnuť si môžete vo Volksgarten alebo v jednej z mnohých kaviarní.

Prehliadku pokračujte okolo Museumquartier na Mariahilfer Strasse, navštívte najväčší viedenský kostol Karlskirche, kde môžete vystúpiť až do výšky 70 metrov. Za návštevu stojítiež zábavný park Prater, letné sídlo Schönbrunn či architektonicky zaujímavý Hundertwasserhaus.

Ďalšie tipy:

  • Večer môžete zájsť do Opery, Volkstheater alebo Burgstheter, kde pred začiatkom predstavenia môžete kúpiť lístky len za pár eur.
  • Ak navštívite mesto s deťmi, môže vás zaujať Haus des Meeres - 11 poschodí akvárií a tropickej fauny a flóry.
Boutique Hotel Donauwalzer ***

Boutique Hotel Donauwalzer ***

Hernalser Gürtel 27 , Vienna
Rakúsko

+43 1 4057645

info@donauwalzer.at

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie