Nebojte sa cudzích rečí, v rakúskom penzióne Sport s českým majiteľom vás nič neprestraší - možno snáď až neuveriteľne nízka cena pobytu v ktorej je zahrnutá aj raňajky a káva a čaj po celý deň.
Nebojte sa cudzích rečí, v rakúskom penzióne Sport s českým majiteľom vás nič neprestraší - možno snáď až neuveriteľne nízka cena pobytu v ktorej je zahrnutá aj raňajky a káva a čaj po celý deň.

TOP výhody pobytu v penzióne Sport

  • Lokalita. Penzión nájdete v Gamingu, čo je typické idylické rakúskej mestečko s nádhernou prírodou a výhľadom.
  • Český majiteľ. Zabudnite na dorozumievanie sa rukami nohami a nechajte doma aj slovník, bez problému sa tu dohovoríte rodnou rečou.
  • Kúpanie. Solárne vyhrievané kúpalisko a soľné kúpele Ybbstaler Solebad - Göstling budú kúsok od vás.
  • Cena. Jedná sa o jeden z našich troch najlacnejších pobytov v inak pomerne drahom Rakúsku a to sú v cene aj raňajky!

Dovolenka podľa vašich predstáv

Zaplávajte si v bazénoch solárneho kúpalisko (500 m od penziónu) a hladinu adrenalínu si choďte zdvihnúť na tobogán . Celodenný vstup vyjde len na 3,70 €. Ak vám nevadí 15 minútová prechádzka vydajte sa do soľných kúpeľoch Ybbstaler Solebad - Göstling , kde môžete relaxovať vo vode s teplotou 32 - 34 ° C.

Na plávanie a slnenie vás nikto nezláka? Tak počúvajte volanie hôr a vydajte sa po turistických či cyklistických chodníkoch , ktoré vás prevedú okolo čírych horských jazier (Lunz am See, Erlauf See) a ďalších prírodných krás. Prejdite si tiesňavu Ötscher Graben prezývanú Grand kaňon Rakúska a kochajte sa vodopádom Trefflingsfall .

Po náročnom dni sa tešte do príjemne zariadeného izby penziónu Šport s vlastným sociálnym zariadením. K dispozícii je tiež LCD TV / SAT s českými a slovenskými programy, takže o svoj obľúbený program neprídete ani na dovolenke. Radi vám zapožičia tiež DVD prehrávač.

Odporúčame okúsiť výbornú rakúsku kuchyňu, ale ak nechcete reštaurácie navštevovať denne, využite spoločnú kuchynku s chladničkou, mikrovlnnou rúrou a riadom, kde si ľahší obed či večeru pripravíte bez problému.

Penzion Sport

Penzion Sport

Promenade 1 , Gaming
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Penzion Sport IČ: EDV-0040246/01/00/27


+43 664 475 47 45

pensionsport@gmail.com

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie