Jedinečný luxus v 4* hoteli kúsok od centra Krakova. Tešte sa na hotelové wellness so suchou aj parnou saunou a posilňovňou a bohaté raňajky formou bufetu. Objavte európsku metropolu plnú histórie a pamiatok UNESCO.
Jedinečný luxus v 4* hoteli kúsok od centra Krakova. Tešte sa na hotelové wellness so suchou aj parnou saunou a posilňovňou a bohaté raňajky formou bufetu. Objavte európsku metropolu plnú histórie a pamiatok UNESCO.

Ubytovanie takmer v centre Krakova v Hoteli Apis ****

Nie náhodou sa poľský Krakow stal mestom básnikov a spisovateľov a získal ocenenie Mesto literatúry UNESCO za rok 2013. Nechajte sa inšpirovať múzou tejto jedinečnej európskej metropoly a prežite tu napríklad romantický víkend vo dvojici.

Hotel Apis **** ponúka svojim hosťom príjemnú osobitú atmosféru a tiež vynikajúcu polohu len kúsok od centra mesta. Vďaka skvelej dostupnosti mestskej hromadnej dopravy ste v centre behom pár minút.

Izby sú luxusne zariadené, disponujú vlastným sociálnym zariadením, individuálne nastaviteľným kúrením, fénom, TV/SAT aj internetovým pripojením. Majitelia hotela mysleli naozaj na všetko. Na požiadanie vám personál zapožičia žehličku aj dennú tlač. Ak chcete prísť s celou rodinou, uvítate možnosť ubytovať sa v rodinnom apartmáne.

Kuchári v hotelovej reštaurácii si zakladajú na čerstvosti a kvalite surovín, ako sa presvedčíte počas bohatých raňajok.


O kvalitu služieb sa naozaj nemusíte obávať. V roku 2014 hotel získal Certifikát Zlatého štandardu a od januára 2016 sa bude pyšne radiť medzi hotely so 4*.


Relax vo wellness - oddych od stresu a napätia

Wellness centrum hotela zahŕňa suchú aj parnú saunu, relaxačnú zónu aj posilňovňu. K dispozícii je každý deň od 8.00 - 23.00 hod. Príjemnú atmosféru pocítite už pri vstupe do wellness centra, ktoré je príjemne vyhriaté a hrá tu relaxačná hudba.

Hotel ďalej ponúka služby masážneho a kozmetického salónu, v ktorých pracujú skutoční odborníci. Ak máte teda problém s chrbtom či sa cítite stuhnutý po nekonečnom dni v práci, určite si doprajte príjemnú masáž, zaslúžite si to.

Hotel Apis ****

Hotel Apis ****

29 Listopada 137 , Krakow
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Zdzisław Grabowski IČ: 350176512-00067


+48 (0)12 6176500

info@hotelapis.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná