Objavte to najlepšie z Poľska. V penzióne Pod Tatrami si užijete skvelé prostredie, navyše odtiaľto máte všetko blízko: Zakopané, Tatry aj Gorce. Užite si vstup do termálov aj zľavu do aquaparku. Baby friendly penzión.
Objavte to najlepšie z Poľska. V penzióne Pod Tatrami si užijete skvelé prostredie, navyše odtiaľto máte všetko blízko: Zakopané, Tatry aj Gorce. Užite si vstup do termálov aj zľavu do aquaparku. Baby friendly penzión.

V blízkosti toho najlepšieho z Poľska

Penzion Pod Tatrami *** sa nachádza na juhu Poľska, medzi mestami Nowy Targ a Zakopane. Ak hľadáte ubytovanie, z ktorého to budete mať blízko k tomu najzaujímavejšiemu z Poľska, potom ste na správnej adrese. Cesty odtiaľto vedú do pohoria Gorce, Pienin, o kúsok ďalej nájdete Oravu a Spiš. A samozrejme Tatry.

Penzion Pod Tatrami ponúka ubytovanie v celkom 23 izbách. V každej nájdete vlastnú kúpeľňu so sprchou, fénom, uterákmi a toaletnými potrebami. Izby sú vybavené LCD TV, rýchlovarnou kanvicou a z okien si užijete skvelý výhľad na majestátne vrcholky hôr.

Ideálna dovolenka pre rodiny

V penzióne myslia aj na tých najmenších hostí. Nebojte sa teda vyraziť aj s deťmi - prichystané je pre nich všetko potrebné. Jednak aby sa nenudili, jednak aby ste vy prežili svoju dovolenku bez starostí.

Na požiadanie je k dispozícii: detská postieľka, vanička, príbory a riad, vysoké stoličky a vankúšiky. Okrem toho penzión ponúka mnoho atrakcií, ktoré vaše ratolesti zabavia: vnútorné aj vonkajšie ihrisko, x-box herňu, miestnosť so stolným tenisom a futbalom.

Oblasť plná atrakcií

Chcete na svojej dovolenke vystrájať v bazénoch, plávať, čľapkať a užívať si? Zhruba 2 km od penziónu sa nachádzajú Termy Szaflary, čo sú najstaršie termálne kúpele v regióne. Disponujú štyrmi termálnymi bazénmi naplnenými vodou s teplotou 30 - 38 °C. Nachádza sa tu tiež saunárium s 5 druhmi sáun a objednať sa môžete aj na masáž.

Doslova kúsoček od kúpeľov sa nachádza Gorąco Potok, doslova "Vriaci prúd". Nemali by ste sa však nechať odradiť názvom, toto miesto je presne to pravé na vodné radovánky. Gorąco Potok je totiž aquapark s množstvom šmýkačiek, atrakcií a termálnych bazénov. A až si budete chcieť oddýchnuť od plávania, skúste napríklad lanové centrum.

Na výlet sa vydajte na sever do mesta Nowy Targ, na juhu vás čaká slávne Zakopane. Nájdete tu drevené horské domčeky, lanovky, aquapark alebo ochutnáte tradičné poľské pochutiny. O tradičných poľských jedlách sa ale môžete dozvedieť už teraz v našom gastrosprievodcovi.

Penzion Pod Tatrami ***

Penzion Pod Tatrami ***

ul. Na Brzegu 21 , Bańska Niżna
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Anna Rol Szkaradzinska IČ: 360659190


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
1,8 km
Zastávka
1,4 km
Zjazdovka
2 km