Pobyt v božskej prírode, kľud a doslova úchvatné panorámy poľských Tatier. Prežite perfektný letný pobyt v Komplekse Michałówka, ktorý sa nachádza v meste Kościelisko, 4 km od Zakopaného. Ideál na túry a výlety.
Pobyt v božskej prírode, kľud a doslova úchvatné panorámy poľských Tatier. Prežite perfektný letný pobyt v Komplekse Michałówka, ktorý sa nachádza v meste Kościelisko, 4 km od Zakopaného. Ideál na túry a výlety.

Pokoj a malebná scenéria Tatier

Kompleks Michałówka je obklopený malebnou scenériou Tatier a skladá sa z troch budov, ktoré kombinujú tradíciu s luxusom. Vďaka ich umiestneniu si užijete nezabudnuteľnú atmosféru - komplex sa nachádza ďaleko od preplnených ulíc a je ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú ticho a pokoj.

Ubytovať sa môžete v štandardných izbách, pohodlných štúdiách alebo De-luxe izbách. Všetky izby aj štúdiá sú vybavené sociálnym zariadením, SAT/TV, rýchlovarnou kanvicou a kuchynským kútom s varnou doskou alebo mikrovlnnou rúrou. Štúdio sa skladá z obývacej izby a samostatnej spálne.

Väčšina izieb má balkón, z ktorého vás čaká fantastický výhľad na okolitú prírodu.

Na výlet do Zakopaného aj Tatier

Oblasť Zakopaného patrí k najkrajším regiónom v Poľsku - architektúra, folklór aj bohatý kultúrny a spoločenský život lákajú každoročne davy turistov.

Vychutnajte si možnosti, ako tráviť váš voľný čas. Tu je niekoľko tipov:

  • Vyjdite lanovkou na Kasprowy Wierch. Jazda, počas ktorej si užijete fascinujúci pohľad, trvá cca 15 minút. Na vrchu sa potom vydajte k meteorologickej stanici, ktorá je najvyššie položenou budovou v Poľsku. Navštívte tiež údolie Cicha, odkiaľ môžete obdivovať dych berúce panorámy Vysokých Tatier.
  • Ďalej je tu tiež vrch Gubałówka, ktorý patrí k najnavštevovanejším a najobľúbenejším miestam v Zakopanom, a elegantný štít Giewont s 15-metrovým krížom na vrchole.
  • Ak si budete po náročnom dni chcieť oddýchnuť, je tu pre vás aj Aquapark Zakopané s bazénmi, jacuzzi, divokou riekou aj tobogánmi, z ktorých najdlhší meria 166 metrov a dosiahnete tu rýchlosť až 26 km/h.
  • Kaplnky, svätyne a kostoly zase nadchnú všetkých milovníkov histórie.
  • Nezabudnite ani na obľúbenú ulici Krupówki, kde sa história snúbi s turistickým ruchom - ulica je lemovaná obchodmi a obchodíkmi so suvenírmi, značkovým oblečením, reštauráciami a stánkami s tradičnými poľskými dobrotami.
Kompleks Michałówka

Kompleks Michałówka

Salamandra 18 , Kościelisko
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jacek Janicki Master IČ: 5861621864


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie