Komplex Górski Pałacyk *** nájdete blízko známeho mestečka Zakopané v poľských Tatrách. V lete si tu užijete predovšetkým turistiku a kúpanie v skvelých termálnych kúpeľoch, ktorých je tu hneď niekoľko. Navyše do niektorých z nich získate 10 % zľavu! V cene sú aj raňajky či polpenzia formou bufetu.

O ubytovaní

Komplex Górski Pałacyk sa nachádza v malebnom mestečku Kościelisko v poľských Tatrách a skladá sa zo 6 budov v horskom štýle. Nudiť sa tu rozhodne nebudete, nech už vyrazíte v akomkoľvek ročnom období. Krásne výlety, relax, zimné a letné športy - to všetko tu čaká len na vás. Prejdite si neďaleké údolie Kościelisko (3,8 km) po bohatých turistických chodníkoch a ochutnajte regionálne lahôdky v kúzelných horských chatách alebo preskúmajte tajomnú jaskyňu Mroźna (8,1 km). Urobte si výlet aj k vodopádu Siklawa (6,9 km) v údolí Strążyska, do údolia Mała Łąki (4,8 km) a Chochołowskej doliny (4,7 km).

Zábavu a adrenalín si užijete na hore Gubałówka (3,7 km) s lanovým parkom, gravitačnou šmykľavkou a nádherným výhľadom. V zime je tu v prevádzke aj sánkarská dráha a lyžiarsky vlek. Nadšení lyžiari môžu vyraziť aj do Witów Ski (8,6 km) s 2 zjazdovkami. Skvelý odpočinok na vás zase čaká v Kúpeľoch Chochołowski (12 km) s 30 bazénmi, piesočnou plážou, bohatými atrakciami pre deti a najväčším saunovým svetom v Podhalí, Aquaparku Zakopane (6,1 km) alebo v termálnych kúpeľoch Bania (23,2 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej izbe ladenej do rustikálneho štýlu. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a balkón, z ktorého sa budete kochať nádherným výhľadom do okolia. Nechýba WiFi pripojenie, televízia a sada na prípravu kávy a čaju.

  • Izba Economy sa nachádza v podkroví a je vybavená manželskou posteľou, malou pohovkou, televíziou a stolíkom so stoličkou. Ubytuje až 3 osoby.
  • Izba Standard je vhodná pre 2 osoby a nájdete v nej manželskú posteľ, televíziu a stôl so stoličkou.
  • Veľká izba Standard ubytuje až 4 osoby a nechýba televízia či pracovný stôl.
  • Izba Premium ponúkne priestor až pre 4 osoby, manželskú posteľ, rozkladaciu pohovku a televíziu, u väčšiny izieb je tiež malý kútik na prípravu jedla.
  • Rodinný apartmán zahŕňa obývaciu izbu, kuchynský kút, posedenie, výbavu na grilovanie, lôžka pre 4 osoby a televíziu.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii na vás čakajú jedinečné kulinárske zážitky – ochutnáte tradičnú poľskú kuchyňu aj moderné pokrmy. Perlou reštaurácie je krásna vonkajšia terasa, z ktorej sa užijete výhľad na majestátne Giewont a okolité horské štíty.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v komplexe nachystané vonkajšie ihrisko s veľkým pieskoviskom, hojdačkami a ďalšími atrakciami, pri ktorom nechýba pohodlné posedenie pre rodičov.

Komplex Górski Pałacyk ***

Komplex Górski Pałacyk ***

Salamandra 16 , Kościelisko
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Krystyna Kojda IČ: 491864220


+48 534 440 444

info@gorskipalacyk.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Iba po predchádzajúcej dohode a podľa cenníka hotela.
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
6,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
6,5 km
Zjazdovka
1,2 km
Bežkovanie
2,4 km

Tipy na výlet

Poľské Tatry

Poľské Tatry Tip na výlet

Poľské Tatry patria medzi majestátne skvosty a majú čo ponúknuť každému, kto do nich zavíta. Leží tu najvyššia poľská hora - Rysy (2 499 m). Každého návštevníka tu čaká dobrodružstvo spojené s objavovaním prírodných krás. Na rozdiel od slovenských Tatier tu neprebiehajú sezónne uzávery chodníkov, jediné obmedzenie pre turistiku je teda počasie.

Aké sú skvosty poľských Tatier?

  • Zakopané
  • Czarny Staw pod Rysami
  • Kasprowy Wierch
  • navštívte tiež vodopád Siklawica alebo Morskie Oko - najväčšie pleso, ktoré leží na poľskej strane. Pleso je prístupné pešo po celý rok.

Pre nadšencov pešej turistiky a horolezeckých aktivít je správnou voľbou vyhľadávaná Dolina Gąsienicowa. Nezabudnuteľný zážitok vo vás zanechá návšteva národného poľského vrchu Giewont, s ktorým je spätá legenda.

Viac informácií
Zakopané
Zakopané
Gubałówka
Gubałówka
Chocholów
Chocholów