Zavítajte do poľských Tatier a miestneho strediska Zakopané. Ubytujete sa v apartmánoch Szlakami 5 Dolin a užijete si dovolenku s chutnými raňajkami či polpenziou a skvelými výletnými cieľmi na dosah. Po dni strávenom objavovaním krás národného parku sa navyše môžete tešiť na úžasný relax v horúcej saune.

O ubytovaní

Apartmány Szlakami 5 Dolin nájdete na kraji Tatranského národného parku, v populárnom poľskom stredisku Zakopané. Do centra Zakopaného sa odtiaľto dostanete príjemnou prechádzkou. Srdcom mesta je obľúbená promenáda Krupowki, lemovaná tradičnými drevenými horskými domami. Okrem množstva obchodov, reštaurácií a kaviarní tu nájdete obľúbené trhovisko Gubałowka, kde ponúkajú najrôznejšie remeselné výrobky aj miestne delikatesy. Na návštevu ďalej láka múzeum voskových figurín, aquapark alebo Tatranská zoo.

Vďaka polohe len 400 m od Tatranského národného parku ide o ideálny východiskový bod na turistiku v Tatrách. Zo Zakopaného sa môžete nechať vyviezť lanovkou na neďalekú horu Gubałówka. Na jej vrchole je niekoľko reštaurácií, vyhliadka či bobová dráha a vedie z neho množstvo značených turistických trás. K obľúbeným turistickým cieľom patrí Kasprowy Wierch, vodopád Siklawica alebo ľadovcové jazero Morské oko. Zakopané je zároveň rajom zimných športov. Najbližší ski areál Polana Szymoszkowa ponúka 16 km zjazdoviek všetkých obťažností. Po dni strávenom na svahoch alebo turistikou si môžete oddýchnuť v termálnych kúpeľoch Chochołowskie.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si pochutnáte na špecialitách regionálnej kuchyne aj obľúbených medzinárodných jedlách.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom aktivít si môžete dopriať zaslúžený relax v miestnej horúcej saune.

Cestujete s deťmi?

Pre rodiny s deťmi je v ubytovaní na zapožičanie postieľka, detská vysielačka, vanička, ohrievač fliaš, prebaľovací pult, plastový riad a ďalšie vybavenie.

Szlakami 5 Dolin Zakopane

Szlakami 5 Dolin Zakopane

ul. Bogdańskiego 18B , Zakopane
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PI Apartments Sp z o.o. IČ: 382064372


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Aquapark
3,1 km
Zjazdovka
3 km
Bežkovanie
2,4 km

Tipy na výlet

Podmorský svet Zakopané

Podmorský svet Zakopané Tip na výlet

Nahliadnite do tajov podmorského sveta v Zakopanom. Ocenárium je perfektným miestom pre rodiny s deťmi, tajomné a pestrofarebné podvodné tvory totiž budú fascinovať malých aj veľkých. Podmorský svet v Zakopanom je trochu ukrytý v uliciach, bola by však škoda ho s deťmi nenavštíviť. Pozrieť si tu môžete akvária s rôznymi druhmi podmorských živočíchov aj ďalšie atrakcie ako obrovské mravenisko s tisíckami mravcov hemžiacich sa vo vybudovaných uličkách. Novo tiež môžete využiť audiovýklad, vďaka ktorému sa dozviete veľa zaujímavostí o zvláštnostiach podmorského života.

Otváracia doba:

  • pondelok až piatok
  • od 10:00 do 19:00 hodín

Vstupné:

  • základný vstup: 19 PLN
  • zvýhodnený vstup: 15 PLN
Ski Polana Szymoszkowa
Ski Polana Szymoszkowa
Szymoszkowa
Szymoszkowa
Tržnica Gubałówka
Tržnica Gubałówka