Nechajte sa hýčkať v hoteli Modrzewiówka *** a užite si pobyt ako z rozprávky. Tešte sa na priestrannú izbu s luxusnou posteľou pre kráľovský oddych a na wellness s vírivkou a saunou. Na výlet sa vydajte do Krakova.
Nechajte sa hýčkať v hoteli Modrzewiówka *** a užite si pobyt ako z rozprávky. Tešte sa na priestrannú izbu s luxusnou posteľou pre kráľovský oddych a na wellness s vírivkou a saunou. Na výlet sa vydajte do Krakova.

Moderný hotel Modrzewiówka***

Hotel Modrzewiówka *** je unikátna stavba, ktorú nájdete v pokojnom prostredí pri lese v lokalite mestečka Lanckorona, ktoré vás svojou atmosférou úplne uchváti.

Izby hotela sú moderne zariadené novým vybavením a v každej izbe nájdete pohodlnú posteľ, vlastné sociálne zariadenie, drevený nábytok, TV a telefón. Niektoré izby majú aj terasu.

Súčasťou hotela je štýlová reštaurácia Ateliér (13:00 - 21:00 hodín) aj posedenie v bare, kde si môžete dopriať víno či kokteil.

Hotel disponuje aj wellness centrom, kde nechýba sauna, vírivka a posilovňa. Počas teplých mesiacov využijete aj vonkajší bazén. Oddýchnuť si môžete aj počas masáže či ďalšej z mnoho procedúr.

Ubytovanie v historickom mestečku s tradíciou

Hotel leží v historickom a naozaj malebnom mestečku Lanckorona (cca 30 km od Krakova), plnom Kaviarní. Nachádza sa tu množstvo zaujímavostí - napríklad zrúcanina hradu zapísaná na zozname UNESCO, ďalej kláštor, historické kostoly, námestia a múzeá, ktoré nadchnú milovníkov histórie.

Historický Krakov a ďalšie výlety v blízkom okolí

Ak radi navštevujete metropoly, zájdite si do mesta Krakov. Desať minút od hotela sa nachádza zastávka autobusu, ktorým sa dostanete do centra Krakova (autobus jazdí asi každú hodinu a cesta trvá cca 40 minút).

Centrum Krakova je plné pamiatok a nechýba ani veľké množstvo kaviarní či reštaurácií (s veľmi priaznivými cenami). Užite si prechádzku okolo Visly alebo návštevu hradu Wavel - dominanty mesta a bývalého sídla poľských kráľov a korunovačných klenotov.

Aquapark Krakov - veľa zábavy si užijete v najväčšom krytom aquaparku v Poľsku. K dispozícii je bazén s ôsmimi tobogánmi (najdlhší meria 202 m) a šmýkačkami. Nechýbajú ani masážne lôžka na relaxáciu, vlnový bazén alebo atrakcie pre deti (napríklad pirátsky ostrov).

Modrzewiowka Hotel ***

Modrzewiowka Hotel ***

Legionistów 57 , Lanckorona
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Modrzewiówka Sp. z.o.o IČ: 351523677


+48 665 544 432

recepcja@modrzewiowka.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
40 km