Cez deň sa oddávajte poznávaniu prírody, večer si oddýchnite v kúpeľoch či wellness s bazénom, vírivkou a parou. Tešte sa ubytovanie na Zámku na Skále ****, prehliadkou zámku so sprievodcom, biliard a ďalšie zľavy.
Cez deň sa oddávajte poznávaniu prírody, večer si oddýchnite v kúpeľoch či wellness s bazénom, vírivkou a parou. Tešte sa ubytovanie na Zámku na Skále ****, prehliadkou zámku so sprievodcom, biliard a ďalšie zľavy.

Rozprávková dovolenka kúsok od česko- poľských hraníc

Túžite po naozaj jedinečnej dovolenke? Potom vyrazte do poľského hotela Zámok na Skale ****. Ten nájdete v kúpeľnom mestečku Ladek Zdrój (6 km od kúpeľov) a priamo v Kladskej kotline.

Krásne prostredie a unikátne ubytovanie v zámockom prostredí nadchne aj tých najnáročnejších zákazníkov. Z Bratislavy sem dorazíte približne za tri hodiny cesty autom.

Hotel ponúka maximálne komfortné ubytovanie, ktoré zodpovedá štandardu 4*. Izby sú zariadené štýlovým nábytkom a neustále pripomínajú, že váš dovolenkový rezort je naozaj priamo na zámku.


Návštevníci hotela si vychvaľujú nielen luxusné prostredie a perfektný wellness, ale tiež vrelý a ochotný personál. Nebojte sa ani komunikácie, v hoteli pracuje recepčný, ktorý hovorí česky a rád vám so všetkým pomôže


Tešiť sa môžete na bohaté raňajky a večere, ktoré sa podávajú podľa počtu hostí buď formou bufetu, alebo sa servírujú a majú 3 chody (polievka, hlavný chod, dezert, v cene tiež voda). Polpenziu si vychutnáte v krásnom prostredí zámockej zimnej záhrady s výhľadom do zámockého parku, alebo v útulnej zámockej jedálni.

Originálne zámocké wellness

Priamo v hoteli je k dispozícii bohaté wellness centrum, ktoré je vybudované v katakombách a nájdete tu vírivku, bazén a paru. Dopriať si môžete množstvo rôznych procedúr - masáže, zábaly a ďalšie.

Liečivé radónové kúpele

Poľské kúpele Ladek Zdrój majú bohatú 750 ročnú tradíciu a patria k najstarším kúpeľom v celej Európe a pýšia sa svojimi liečivými prameňmi, ktoré obsahujú radón. Nájdete ich v oblasti Zlatých hôr, 11 km (9 minút autom) od hotela.

Návštevníci kúpeľov si tak doprajú radónové kúpele, ktoré majú veľa priaznivých účinkov na ľudský organizmus. Predovšetkým sú nápomocné pri kôrnatení tepien či nedokrvení organizmu.

Králický Snežník a okolitá príroda

Vydajte sa na prechádzku do okolitej prírody, ktorá je krásna celoročne alebo sa vypravte k neďalekému horskému masívu Králický Snežník.

  • Medvediu jaskyňu (20 km) nájdete vo vnútri hory Stroma a kochať sa môžete nielen touto najhlbšou jaskyňou v celom Poľsku, ale aj nádhernými kvapľami.
  • K dispozícii sú tiež rôzne turistické trasy a náučné chodníky.
Hotel Zamek na Skale ****

Hotel Zamek na Skale ****

Trzebieszowice 151 , Lądek Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
NEYA Sp. z o.o. IČ: 015499798


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná