Nechajte sa hýčkať v hoteli Modrzewiówka*** a užite si pobyt ako z rozprávky. Tešte sa na priestrannú izbu s posteľou pre kráľovský odpočinok a na wellness s profesionálnou starostlivosťou.
Nechajte sa hýčkať v hoteli Modrzewiówka*** a užite si pobyt ako z rozprávky. Tešte sa na priestrannú izbu s posteľou pre kráľovský odpočinok a na wellness s profesionálnou starostlivosťou.

Moderný hotel Modrzewiówka*** so štýlovou reštauráciou a wellness

Hotel Modrzewiówka*** je unikátna stavba, ktorú nájdete v pokojnom prostredí pri lese v lokalite mestečka Lanckorona, ktoré vás svojou atmosférou úplne uchváti.

Ak radi navštevujete metropoly, navštívte mesto Krakov. Desať minút od hotela sa nachádza zastávka autobusu, ktorým sa dostanete do centra Krakova (autobus jazdí asi každú hodinu a cesta trvá približne 40 minút).

Izby hotela sú moderne zariadené novým vybavením a v každej izbe nájdete pohodlnú posteľ, vlastné sociálne zariadenie, drevený nábytok, TV a telefón. Niektoré izby majú aj terasu.

Súčasťou hotela je štýlová reštaurácia Ateliér aj posedenie v bare. Hotel disponuje tiež wellness centrom s fínskou a parnou saunou, vírivkou a posilňovňou.

Ubytovanie v historickom mestečku s tradíciou

Hotel leží v historickom a naozaj malebnom mestečku plnom kaviarní Lanckorona (cca 30 km od Krakova), v ktorom sa nachádza množstvo zaujímavostí - napríklad zrúcanina hradu zapísaná na zozname UNESCO, ďalej kláštor, historické kostoly, námestia a múzeá, ktoré nadchnú milovníkov histórie.

Historický Krakov a ďalšie výlety v blízkom okolí

Centrum Krakova je plné pamiatok a nechýba ani veľké množstvo kaviarní či reštaurácií (s veľmi priaznivými cenami). Užite si prechádzku okolo Visly alebo návštevu hradu Wavel - dominanty mesta a bývalého sídla poľských kráľov a korunovačných klenotov.

Aquapark Krakov - veľa zábavy si užijete v najväčšom krytom aquaparku v Poľsku. K dispozícii je bazén s ôsmimi tobogánmi (najdlhší meria 202 m) a šmýkačkami. Nechýbajú ani masážne lôžka na relaxáciu, vlnový bazén alebo atrakcie pre deti (napríklad pirátsky ostrov).

Modrzewiowka Hotel ***

Modrzewiowka Hotel ***

Legionistów 57 , Lanckorona
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Modrzewiówka Sp. z.o.o IČ: 351523677


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
40 km