Vydajte sa na rodinnú dovolenku do hotela Predigtstuhl Resort v obľúbenej oblasti St. Englmar. Užite si skvelé jedlo, voľnú konzumáciu nápojov a kúpanie v bazénoch. V cene je aj vstup do herne a zábavný program pre deti.
Vydajte sa na rodinnú dovolenku do hotela Predigtstuhl Resort v obľúbenej oblasti St. Englmar. Užite si skvelé jedlo, voľnú konzumáciu nápojov a kúpanie v bazénoch. V cene je aj vstup do herne a zábavný program pre deti.

Nezabudnuteľná dovolenka pre rodiny v TOP lokalite

Plánujete rodinnú dovolenku a hľadáte lokalitu, kde sa zabavíte nielen vy, ale aj vaše deti? Hotelový areál Predigtstuhl Resort ponúka ideálne prostredie pre detské dobrodružstvá aj wellness raj pre dospelých.

Ubytovaní budete v jednoizbovom apartmáne 2+2 (cca 33 m²) s vlastnou kúpeľňou, WC, kuchynským kútom s chladničkou, posedením a balkónom alebo terasou, TV/SAT, telefónom.

All inclusive to je jedlo po celý den

Prečo sa na dovolenke starať o jedlo či zábavu? V Bavorsku sa o všetko postarajú za vás. Mezitým, čo sa deti budú hrať, dajte si trebárs niečo dobré na bare v rámci all inclusive.

All inclusive zahrňuje: raňajky formou bufetu (8:00 - 10:00 hod.), obedňajší snack alebo polievka (12:00 - 13:00 hod), večere formou bufetov (tématické bufety niekoľkokrát týždenne), nealkoholické nápoje zo samoobslužnej nápojovej stanice 10:00 - 22:00 hod, alkoholické nápoje (sudové víno a pivo 12:00 - 22:00 hod) v reštaurácii.


Zábava pre celú rodinu: wellness aj herný park

V hoteli sa nachádza rodinný svet i wellness. Vyrazte do veľkého kúpacieho sveta s krytým bazénom a saunovou časťou. Pre milovníkov športu je tu k dispozici fitness centrum. Užite si zaslúžený odpočinok, o vaše deti sa postarajú animátori (hovoriaci nemecky).

Čo všetko máte k dispozícii?

  • Rodinný svet „Familyworld“: vnútorná hracia hala so šmýkačkovým rajom, veľká lezecká veža, trampolína, stolný tenis, motokárová dráha s el. autami, „Soccer“ centrum. 
  • Wellness: s celkovou plochou cca 1500 m²: veľký kúpací svet s krytým bazénom, vodopádom, protiprúdom, rovnako tak ako Kneippova kúpeľ, vyhrievaný vonkajší bazén so šmýkačkou v lete, saunová časť s fínskou saunou a bio sanáriom, fitness.
  • Detské animácie: len v nemeckom jazyku (PO - PIA 5 hodín denne, 3 - 11 rokov).
Predigtstuhl Resort ***  (CK Nic než pryč)

Predigtstuhl Resort *** (CK Nic než pryč)

Am Predigtstuhl 2 , St. Englmar
Nemecko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná