Nechajte sa hýčkať a doprajte si luxus v centre Budapešti v Hoteli President Exclusive Boutique ****+. Čakajú vás chutné raňajky, 360° panoramatická terasa s úchvatným výhľadom do okolia a neobmedzený vstup do wellness.
Nechajte sa hýčkať a doprajte si luxus v centre Budapešti v Hoteli President Exclusive Boutique ****+. Čakajú vás chutné raňajky, 360° panoramatická terasa s úchvatným výhľadom do okolia a neobmedzený vstup do wellness.

Pohodlie, elegancia a luxus v centre Budapešti

Túžite po luxuse za prijateľné ceny? V tom prípade neváhajte a vydajte sa do Hotela President Exclusive Boutique ****+ Superior a zažite to, čo nikde inde nezažijete. Hotel sa nachádza v jednej z najelegantnejších ulíc historickej Budapešti hneď vedľa Národnej Banky a amerického veľvyslanectva.


Hotel President Exclusive Boutique ****+ Superior získal na portáli Booking.com hodnotenie 8,2 z celkového počtu 10 bodov.


Budete ubytovaní v izbách v štýle klasickej elegancie, ktoré uspokoja aj toho najnáročnejšieho zákazníka. V každej izbe nájdete nastaviteľnú klimatizáciu, LCD TV, minibar, telefón, trezor a vlastnú kúpeľňu s WC, vaňou či sprchou a fénom. Z väčšiny izieb budete mať aj úchvatný výhľad na okolité budovy.

V elegantnej Intermezzo Café & Restaurant sa môžete tešiť na pokrmy národnej a medzinárodnej kuchyne z čerstvých a kvalitných surovín. K dispozícii je aj 360° vonkajšia panoramatická terasa, ktorá sa stala obľúbenou turistickou atrakciou.


Hotel President Exclusive Boutique ****+ Superior je skutočným skvostom - nájdete tu konferenčnú sálu, nákupné salóny a veľké množstvo zábavy a relaxácie.


Nechajte sa rozmaznávať v hotelovom wellness, do ktorého máte počas celej doby pobytu neobmedzený vstup. Tešte sa na moderný areál s bazénom, vírivku a oddychovú zónu s ležadlami a LCD TV.

Vydajte sa na potulky po preslávenej Budapešti


Navštívte tradičné Vianočné trhy v Budapešti, ktoré zahŕňajú ako stánky s občerstvením a vhodnými darčekmi pre vašich blízkych, tak aj koncerty a laser show. Najstaršie a najkrajšie trhy nájdete na námestí Vorosmarty v srdci mesta, kde budú prebiehať od 10.11. do 31.12.2017.


Maďarská metropola na Dunaji má bohatú históriu nielen preto je turisticky veľmi obľúbená. V Budapešti sa nikdy nemôžete nudiť. Vydajte sa na plavbu loďou po Dunaji, prezrite si kráľovský palác alebo zrelaxujte v niektorých kúpeľoch (Gellert, Rudas, Széchenyi...). Vyviera tu totiž 123 termálnych prameňov.

Hotel President Exclusive Boutique **** (HotelVoucherOnline.com)

Hotel President Exclusive Boutique **** (HotelVoucherOnline.com)

Hold u. 3-5 , Budapešť
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 1 510 3400

info@hotelpresident.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
2,5 km
Zastávka
0,2 km