Oddýchnite si vo vychýrenom kúpeľnom meste Györ. Hotel Golden Ball Club **** ponúka chutnú polpenziu v miestnej, írsky ladenej reštaurácii a krásne, priestranné wellness centrum s veľkým bazénom, vírivkou a saunami.
Oddýchnite si vo vychýrenom kúpeľnom meste Györ. Hotel Golden Ball Club **** ponúka chutnú polpenziu v miestnej, írsky ladenej reštaurácii a krásne, priestranné wellness centrum s veľkým bazénom, vírivkou a saunami.

Luxusný wellness pobyt v centre Györu

Hotel Golden Ball Club **** leží priamo v centre turisticky obľúbeného mesta Györ, nájdete ho na okraji parku Eötvös. Neďaleko sú aj známe termálne kúpele.

Ubytovaní budete v elegantných dvojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, minibarom, trezorom, LCD TV a WiFi. Tešte sa na exkluzívnu atmosféru štvorhviezdičkového hotela.

V novo zrekonštruovaných priestoroch wellness centra načerpáte nové sily a užijete si úžasnú atmosféru. Uchváti vás vodná plocha s rozlohou 120 m², vírivka, detské bazény alebo saunový svet, kde nájdete fínsku saunu, infračervenú saunu, paru aj tepidárium .

Saunový svet je otvorený od 15:00 do 21:00 hodín, v piatok - nedeľu od 10:00 do 21:00.

Využiť môžete aj fitness centrum s modernými posilňovacími strojmi, cardio zónou a squashom.

Pre zákazníkov Zľavokingu hotel ponúka zľavnenú masáž, 30 minút za 15 €, 60 minút za 21 €.

Relaxujte v celoročne otvorených termáloch Györ

Györ je jedným z najkrajších maďarských miest, ktoré sa pýšia krásnym barokovým centrom. Tunajšie termálne a zážitkové kúpele patria k tým najobľúbenejším v celom Maďarsku. Z hĺbky 2 000 m tu vyviera liečivá voda s teplotou 37 - 63 °C.

Užite si kúpanie v 3 termálnych a 5 zážitkových bazénoch, nechýbajú tu ani tobogany a saunový svet.

Súčasťou saunového sveta je fínska sauna, vonkajší bazén, parná kabína, perličkový kúpeľ, frigidárium a 2 infrakabíny, vyhrievaná kamenná lavica, aromaterapeutická sauna, soľná kabína, masážne kreslo a jacuzzi vírivka.

Kúpele sú otvorené celoročne od nedele do štvrtka (9:00 - 20:00 hodín) v piatok, sobotu a počas štátnych sviatkov (9:00 - 21:00 hodín). Celodenný vstup pre dospelého vás vyjde na 2 950 HUF (cca 10 €).

Rozhodne sa vydajte na prechádzku do mesta. Má totiž skutočne bohatú históriu, takže tu nájdete kostoly a ďalšie budovy s nádhernou architektúrou.

Golden Ball Club ****

Golden Ball Club ****

Szent István út. 4 , Györ
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Golden Ball Club Kft. IČ: 08-09-012990


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,2 km