Užite si skvelé letné prázdniny s celou rodinou v Maďarsku. V Triász Aparthoteli *** sú pre vás pripravené klimatizované apartmány s kuchynským kútom, polpenziou, wellness aj bowling. K tomu celodenný lístok do kúpeľov.
Užite si skvelé letné prázdniny s celou rodinou v Maďarsku. V Triász Aparthoteli *** sú pre vás pripravené klimatizované apartmány s kuchynským kútom, polpenziou, wellness aj bowling. K tomu celodenný lístok do kúpeľov.

Wellness hotel s vlastným bowlingom

Triász Aparthotel *** sa nachádza v meste Kehidakustány, 1,6 km od termálnych kúpeľov Kehida, teda zhruba 20 minút vychádzkovej chôdze. Svojim návštevníkom ponúka wellness centrum a tiež možnosť ugrilovať si niečo dobré na záhrade počas teplejších dní.

Apartmány v hoteli Triász sú klimatizované a majú bezplatné Wi-Fi, balkón, plne vybavený kuchynský kút s jedálenským stolom, TV s platenými programami a kúpeľňu so sprchou a fénom.

Dovolenka v hoteli Triász je vhodná zvlášť pre nenáročných hostí, ktorí za výhodnú cenu hľadajú výborný východiskový bod pre každodenné poznávanie maďarskej kultúry.

Bohatá polpenzia aj zábava počas večera

V hoteli sú každé ráno podávané raňajky, ktoré vás posilnia do ďalšieho dňa, a večer vás zase čaká večera o troch chodoch. Disponuje tiež wellness centrom s fínskou saunou, infra saunou a vírivkou.

A čo robiť po večeroch? K dispozícii je hosťom bar, kde nájdete dve bowlingové dráhy, biliard aj futbal. O zábavu teda budete mať postarané.

Na dobrú večeru buď zájdite do mesta, alebo do hotelovej reštaurácie, kde sa podávajú tradičné maďarské jedlá a regionálne špeciality.

Liečivé a zážitkové kúpele s rozlohou 2 400 m²

Načerpajte novú energiu v liečivých a zážitkových kúpeľoch Kehida Thermal Spa, ktoré sa nachádzajú cca 1,6 km od hotela.

Tešte sa na trojposchodový areál v stredomorskom štýle s atrakciami, na ktorých nezažijete nudu.

Nájdete tu 13 bazénov, 94 m dlhý tobogán, kamikaze a vonkajšie bazény s teplotou vody 34 - 36 °C. Pre rodiny s menšími deťmi je tu k dispozícii detský bazénik a vodné kĺzačky.

Voda v týchto kúpeľoch vyniká medzi ostatnými maďarskými kúpeľmi zložením, je bohatá na vápnik, magnézium, vodík, uhličitany a zaisťuje tak dokonalý odpočinok.


Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu vody bola oblasť Kehidakustány na konci roka 2016 vyhlásená oficiálnym liečebným rezortom.

Triász Aparthotel ***

Triász Aparthotel ***

Sándor u. 10 , Kehidakustány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Holiday Pont Kft. IČ: 20-09-071570


+36 30 422 56 58

triaszpanzio@gmail.com

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Wellness