Bazény, sauny, výborné jedlo a neobmedzený vstup do termálnych kúpeľov Eger, na to všetko sa môžete tešiť pri pobyte v obľúbenom hoteli Flóra Hunguest, ktorý sa nachádza v centre mesta a je chodbou prepojený s kúpeľmi.
Bazény, sauny, výborné jedlo a neobmedzený vstup do termálnych kúpeľov Eger, na to všetko sa môžete tešiť pri pobyte v obľúbenom hoteli Flóra Hunguest, ktorý sa nachádza v centre mesta a je chodbou prepojený s kúpeľmi.

Jedinečný hotel s priamym vstupom do termálov

Ubytujte sa v Hunguest Hoteli Flóra ***, z ktorého to budete mať k slávnym termálom doslova pár krokov. Hotel sa totiž nachádza vedľa prameňov a vy sa tak môžete tešiť na priamy vstup do kúpeľov, s ktorými je hotel priamo prepojený. Prežite svoju vysnívanú kúpeľnú dovolenku bez dochádzania a prechádzania a v pokoji si vychutnajte všetky atrakcie tureckých kúpeľov.


Hotel Flóra *** spadá pod populárna sieť Hunguest Hotels, ktorá garantuje perfektné zážitky. Môžete si byť istí kvalitným ubytovaním aj službami. Kupón platí až do konca októbra 2017, takže si stačí len vybrať. Chcete letnú alebo snáď jesennú dovolenku?


V hoteli sa nachádza celkom 190 izieb. Všetky sú vybavené televíziou, minibarom a majú vlastné sociálne zariadenie. Väčšina z nich je klimatizovaná a pripojíte sa tu na internet prostredníctvom WiFi.

V reštaurácii si pochutnáte na dobrotách podľa tradičných maďarských receptov ale aj na medzinárodných pokrmoch. Tu sú formou bufetu podávané raňajky a večere.

Relax na wellness ostrove

Poriadne si oddýchnuť budete môcť v hotelovom wellness, ktoré zahŕňa bazén, fínsku, infra a aróma saunu, paru, vírivku, Kneippov chodník a relaxačný areál.

V týchto nádherných, kvalitne vybavených priestoroch si dokonale oddýchnete. Až vaše telo budú jemne masírovať bublinky vo vírivke, všetky starosti všedného dňa rozhodne hodíte za hlavu.

Ak si však budete chcieť dať aj trochu (alebo viac) do tela, zájsť môžete do moderne vybaveného fitness centra, v teplejších mesiacoch potom napríklad na tenisový kurt. K dispozícii vám budú tiež šípky a ping-pong.

Uvoľnenie na masáži

Hotel ponúka širokú ponuku terapií a masáží, ktoré si môžete dopriať za príplatok. V ponuke je masáž medová, čokoládová, švédska, thajská a mnohé ďalšie. Viac informácií sa dozviete tu.

Liečivé pramene termálnych vôd

Liečivé vody okolitých termálnych kúpeľov si poradia so všetkými problémami. Termálna voda v kúpeľoch Eger je vhodná na liečbu kĺbových a reumatických bolestí, chorôb chrbtice, kostných zranenia a deformácií pohybového ústrojenstva.

Kúpele Eger boli založené v roku 1932 a ponúka areál so 6 bazénmi (plavecký, termálny, s liečivou vodou, vodopád, veľký s radónovou termálnou vodou, detský) - nechýba ani bazénik a zážitkový bazén.


Do kúpeľov Eger máte neobmedzený vstup v cene balíka.


Ďalšie tipy na výlety:

  • Kúpele Egerszalók - sa môžu pochváliť unikátnym prameňom vody prúdiacej z hĺbky 410 metrov s teplotou 65 - 69 ° C. V kúpeľoch nájdete 17 bazénov a atrakcie. Celodenný vstup do kúpeľov pre dospelého stojí 4 500 HUF (cca 15€)

  • Kúpele Demjén - sú najmladšie kúpele v okolí - boli otvorené roku 2010. Termálna voda s teplotou 68 ° C vyviera z hĺbky 690 metrov. Nájdete tu 6 vonkajších bazénov, 2 kryté bazény s termálnou vodou a rôzne atrakcie. Celodenný vstup pre dospelého stojí 1690 HUF (5,5€).

Hunguest Hotel Flóra ***

Hunguest Hotel Flóra ***

Fürdő u. 5 , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 13-10-041729


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
90 m
Zastávka
0,1 km