Ubytujte sa v Apartmánoch Margaréta v kúpeľnom meste Bogács, a to len 500 m od miestnych termálnych kúpeľov. Do tých budete mať mimochodom každý deň vstup zadarmo a užijete si tu 11 bazénov v letnej sezóne a 6 bazénov v mimosezóne. V cene balíčka je aj polpenzia, vstup do wellness s vírivkou a saunami, pre deti zase detské ihrisko.

O ubytovaní

Apartmány Margaréta sa nachádzajú v malebnom mestečku Bogács na úpätí Bukových hôr. Termálne kúpele (500 m) sú vzdialené len pár minút chôdze. Príjemnou prechádzkou okolo nádherného gotického kostola dôjdete k rozhľadni Millenniumi (1 km) či k vodnej nádrži (2 km), ktorá je doslova rajom pre rybárov. Obľúbeným cieľom turistov je aj zámok De La Motte v blízkom Noszvaj (7 km).

Za historickými pamiatkami sa vydajte do Egeru (18 km), kde nájdete napríklad minaret, hvezdáreň a nádherné barokové paláce. Prejsť si tu môžete aj Múzeum marcipánu, samozrejme s náležitou ochutnávkou. Perlou mesta sú nádherné Turecké kúpele s viac ako 400 rokmi tradície. O kus ďalej zase čaká mesto Egerszalók (24 km) s moderným kúpeľným komplexom a prírodným úkazom vo forme Soľného kopca, vytvoreného vyvierajúcimi termálnymi prameňmi.

Pokiaľ si potrpíte na prechádzky prírodou, vyrazte do neďalekého národného parku Bukové hory. Kúsok od hotela budete mať napríklad prírodnú rezerváciu Tardi-legelő (5 km) alebo jaskyňu Suba-lyuk (6,4 km), v ktorej kedysi žil človek neandertálsky. A plody miestnej prírody môžete rovno aj ochutnať, na ceste totiž stojí dedinka Cserépfalu (4,6 km) s celkovo 200 historickými vínnymi pivnicami, kde môžete otestovať známe lokálne odrody, napríklad Egri Leányka.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard umožňuje prístelku, a je tak vhodná až pre 3 osoby. V izbe je k dispozícii klimatizácia, LCD televízor, chladnička, WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchou. Navyše má izba aj balkón.

Trojlôžková izba Standard je prakticky rovnako vybavená ako dvojlôžkový variant, k dispozícii teda budete mať klimatizáciu, WiFi, televíziu, chladničku, vlastnú kúpeľňu a balkón. Vďaka možnosti prístelky však táto izbu ubytuje až 4 osoby.

Trojlôžkový apartmán sa skladá zo spálne, obývacej izby, plne vybavenej kuchyne a kúpeľne so sprchovacím kútom. Celkovo izba ubytuje až 4 osoby. K vybavení patrí balkón, klimatizácia, WiFi pripojenie, televízia a chladnička.

Štvorlôžkový apartmán je vhodný až pre 5 osôb, ktoré sa vyspia v 2 samostatných spálňach a obývacej izbe. Súčasťou apartmánu je tiež plne vybavená kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón. Vo vybavení nechýba klimatizácia, televízia, WiFi pripojenie a chladnička.

Rodinná izba ubytuje až 7 osôb na jednolôžkových posteliach a válendách. Izba má vlastný balkón a kúpeľňu so sprchou, nechýba televízia, WiFi, chladnička, klimatizácia a písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli si každé ráno vychutnáte bohaté raňajky vo forme bufetu. Tešiť sa môžete aj na obed či večeru so 4 chodmi (polievka, hlavný chod, nakladaná zelenina a dezert). Obed vám naservírujú v reštaurácii Jurta Kert, vzdialenej cca 1 km od hotela, večeru dostanete priamo v izbe. V letnej sezóne je navyše v prevádzke terasa s grilom.

Kde budete relaxovať?

O váš dokonalý oddych sa postará hotelové wellness centrum s fínskou a infra saunou, vírivkou a pokojovou zónou. Deň si môžete spríjemniť aj masážou.

Milovníci wellness by mali vyraziť aj do termálnych kúpeľov Bogács (500 m) s 9 bazénmi (6 termálnych, 2 detské, 1 plavecký), toboganovým parkom s najrôznejšími atrakciami a bohatou ponukou procedúr.

Cestujete s deťmi?

V rozľahlej záhrade je pre deti pripravené veľké ihrisko s hojdačkami, šmýkačkou, pieskoviskom a ďalšími atrakciami.

Niečo naviac

Užite si športovanie na ihrisku s pieskom. Zahráte si volejbal či bedminton?

Margaréta Apartman & Hotel

Margaréta Apartman & Hotel

Széchenyi utca 23. , Bogács, Hungary
Maďarsko

+36 70 244 6370

bogacsmargareta@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 1 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
15 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Termálne kúpele Bogács

Termálne kúpele BogácsTip na výlet

Termálne kúpele v maďarskom meste Bogács sľubujú okrem skvelej zábavy aj relax v liečivej vode. Miestny prameň obsahuje vápnik, horčík a ďalšie telu prospešné látky, ktoré pomáhajú pri reumatických problémoch, ťažkostiach s kĺbmi či v boji proti gynekologickým alebo kožným ochoreniam. V celoročne otvorených kúpeľoch môžete na seba nechať pôsobiť vodu v 4 termálnych bazénoch s teplotou vody okolo 35 - 37 °C, v letnej sezóne sa môžete tešiť až na 9 bazénov - 6 termálnych, jeden plavecký a dva detské s atrakciami aj pre tých najmenších. Deti obzvlášť potešia aj tobogány a šmýkačky. Medzi tie najobľúbenejšie patria 20 m dlhý tobogán “Spacehole” s lievikovým koncom či “Wawe slide” - obojstranná šmýkačka, po ktorej sa budete kĺzať tam a zase späť až do výšky 9 metrov.

Viac informácií
Mesto Eger
Mesto Eger
Kúpele Eger
Kúpele Eger
Údolie krásných žien
Údolie krásných žien