Hotel Korona **** s 200 ročnou vínnou pivnicou ponúka nezabudnuteľnú kúpeľnú dovolenku priamo v Egeri. Tešte sa na neobmedzené wellness s bazénom, vírivkou, saunami aj soľnou kabínou. Dieťa do 5,9 rokov zdarma.
Hotel Korona **** s 200 ročnou vínnou pivnicou ponúka nezabudnuteľnú kúpeľnú dovolenku priamo v Egeri. Tešte sa na neobmedzené wellness s bazénom, vírivkou, saunami aj soľnou kabínou. Dieťa do 5,9 rokov zdarma.

Komfortný hotel priamo v Egeri

Hotel Korona**** leží priamo v centre maďarského kúpeľného mesta Eger, zároveň však v kľudnej časti obklopenej zeleňou. Bývať budete v krásnych izbách, ktoré sú vybavené podľa 4* štandardu.


Tešte sa na maďarské pochúťky formou polpenzie, ktoré sa servírujú v reštaurácii formou bufetu. 14 m pod zemou sa v hoteli ukrýva 200 rokov stará vínna pivnica István a múzeum vína, takže víno tu môžete nie len ochutnať, ale aj sa dozviete niečo o jeho histórii.

Neobmedzený odpočinok vo wellnesse

Perfektný relax zažijete vo wellness centre (6:30 - 20:00 hodín), kde budete mať k dispozícii zážitkový bazén, vírivku, sauny (fínska, infra, aromatická), soľnú kabínu, solárium i relaxačnú miestnosť. Behom odpočinku si môžete dopriať bylinný čaj.

Za poplatok využite aj solárium alebo si doprajte jednu z masáží alebo kozmetických procedúr.

Kúpele v Egri a unikátne jaskynné kúpele v Demjéne

  • Tradícia kúpeľov Eger siaha až do roku 1932. Nájdete tu 7 bazénov s termálnou rádioaktívnou vodou (37 °C), ktorá má blahodárne účinky na reumatizmus a zápaly kĺbov. Nechýbajú ani masážne a zábavné prvky. Celodenný vstup do týchto kúpeľov pre dospelého stojí 1 900 HUF (cca 7 €).

  • Na výlet určite vyrazte do unikátnych kúpeľov Egerszálok (6 km). Nájdete tu bazény (vnútorný i vonkajší) s termálnou liečivou vodou (37 °C). Súčasťou kúpeľov je tiež jedinečný soľný kopec, ktorý vznikol vyzrážaním soli. Celodenné vstupné zakúpite za výhodnú cenu 5 500 HUF (cca 18,50 €).

  • Unikátne jaskynné kúpele nájdete v Demjéne (14 km) ležiacom na kopci s krásnym výhľadom do okolia. Jaskynné kúpele zaberajú plochu 1500 m² a užijete si tu kúpanie v liečivej termálnej vode (30 - 38 °C). Zážitok z kúpania umocnia rôzne svetelné efekty, relaxačné prvky, ale i nový tobogán.

Hotel Korona ****

Hotel Korona ****

Tündérpart utca 5. , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Top Star Kft. IČ: 10-09-020868


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná