Oddýchnite si v populárnom Györe. V ponuke varianty s raňajkami alebo polpenziou, neobmedzeným wellness a celodennou vstupenkou do termálov. Vyberte si tú pravú pre vás a doprajte si skvelý zážitok. Dieťa do 6 r. zdarma.
Oddýchnite si v populárnom Györe. V ponuke varianty s raňajkami alebo polpenziou, neobmedzeným wellness a celodennou vstupenkou do termálov. Vyberte si tú pravú pre vás a doprajte si skvelý zážitok. Dieťa do 6 r. zdarma.

Wellness pobyt v centre Györu

Hotel Capitulum ****, ktorý v roku 2015 prešiel kompletnou rekonštrukciou, nájdete doslova v ideálnej lokalite. Nachádza sa v pešej zóne historického centra, takže jeho okolie je pokojné a tiché, ale zároveň sa odtiaľ hravo dostanete k najzaujímavejším miestam kúpeľného mesta.

Štýlové dvojlôžkové izby majú vlastné sociálne zariadenie, klimatizáciu, minibar, TV/SAT a WiFi. Tešte sa na bohaté raňajky priamo v hoteli, večere vás čakajú buď v hoteli Golden Ball Club Wellness Hotel and Spa **** (800 m) alebo v John Bull Pub (180 m), kde si užijete ako medzinárodnú kuchyňu, tak aj maďarské špeciality.

Hotel ponúka klimatizované izby v barokovom štýle. WiFi je dostupné zdarma. Na mieste je k dispozícii súkromné podzemné parkovisko.

Hotelové izby majú káblovú TV, minibar a vlastnú kúpeľňu.


Hotel je veľmi dobre hodnotený aj na weboch booking.com (8,7 z 10) a tripadvisor.com (4,5 z 5).


Celkom nové wellness

Wellness centrum v hoteli Golden Ball Club Wellness Hotel and Spa ****, do ktorého máte neobmedzený vstup zdarma, je otvorený každý deň od 9:00 do 21:00 hod. (piatok - nedeľa už od 8:00 hod.). Uchváti vás vyhrievanými bazénmi s celkovou vodnou plochou 120 m², vírivkou, detskými bazénmi alebo saunovým svetom (každý deň 15:00 - 21:00 hod., piatok - nedeľa už od 10:00 hod.) s parným kúpeľom a tepidáriom.

Relaxujte v celoročne otvorených termálnych kúpeľoch Györ

Györ je jedným z najkrajších maďarských miest, ktoré sa pýši krásnym barokovým centrom a nájdete ho len 60 km od Bratislavy. Tunajšie termálne a zážitkové kúpele sa nachádzajú asi 1 km (12 minút chôdze) od hotela a patria k tým najobľúbenejším v celom Maďarsku. Z hĺbky 2 000 m tu tryská liečivá voda s teplotou 37 - 63 °C.

Užite si kúpanie v 3 termálnych a 5 zážitkových bazénoch, nechýbajú tu ani tobogány a saunový svet. Súčasťou saunového sveta je fínska sauna, vonkajší bazénik, parná kabína, perličkový kúpeľ, frigidárium a 2 infrakabíny, vyhrievané kamenné lavice, aromaterapeutická sauna, soľná kabína, masážne kreslo a jacuzzi vírivka.

Kúpele sú otvorené celoročne od nedele do štvrtka (9:00 - 20:00 hod.) v piatok, sobotu a počas štátnych sviatkov (9:00 - 21:00 hod.). Celodenný vstup pre dospelého (bez saunového sveta) vás vyjde na cca 10 €.

Rozhodne sa vydajte na prechádzku do mesta. jeho história sa datuje až do 11. storočia, vďaka čomu tu nájdete kostoly a ďalšie budovy s nádhernou architektúrou.

Ďalšie tipy na výlet v Györi:

  • Biskupský hrad a palác, ktorý je obklopený zbytkami kamenných stredovekých a tehelných tereziánskych hradieb.
  • Benediktínsky a Karmelitánsky kostol. Druhá menovaná neskoro baroková stavba leží na námestí Bécsikapu, na ktorom tróni aj socha významného maďarského spisovateľa a maliara Kisfaludy Károlyho.
  • Xantus János ZOO je ideálnym miestom na návštevu, ak ste na dovolenke s deťmi. V malej, miestnymi aj turistami obľúbenej ZOO, si vaše ratolesti môžu zvieratá aj pohladkať.
Hotel Capitulum ****

Hotel Capitulum ****

Király u. 3 , Györ
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Schweizerhof Kft. IČ: 08-09-004749


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
1,5 km