Nechajte sa rozmaznávať v Bellevue Wellness Hoteli Esztergom **** a užite si dovolenku so všetkým. Tešte sa na bohatú polpenziu formou švédskych stolov, welcome drink a neobmedzený vstup do wellness s bazénmi.
Nechajte sa rozmaznávať v Bellevue Wellness Hoteli Esztergom **** a užite si dovolenku so všetkým. Tešte sa na bohatú polpenziu formou švédskych stolov, welcome drink a neobmedzený vstup do wellness s bazénmi.

Ubytujte sa v hoteli s výhľadom na Dunaj okolitú prírodu

Vydajte sa na pobyt plný oddychu do kľudnej a tichej prírody do mestečka Búbánatvölgy a ubytujte sa v Bellevue Wellness Hoteli Esztergom ****, ktorý sa nachádza len 5 km od mestečka Esztergom 10 km od slovenských hraníc.

Hostia budú ubytovaní v izbách s klimatizáciou, LCD TV, trezorom, telefónom, minibarom, Internetom a vlastným sociálnym zariadením s WC, sprchou s fénom. Z väčšiny izieb je navyše nádherný vyhlad na Dunaj a do okolitého lesa a hotelovej záhrady.

V hotelovej reštaurácií Tiffany sa môžete tešiť na raňajky aj večere formou bohatého bufetového stolu a ochutnáte typické maďarské a medzinárodné špeciality - polievky, hlavné chody, vegetariánske jedlá, cestoviny, šaláty, teplé a studené dezerty.

Po náročnom dní vam príde vhod hotelové wellness, kde si môžete zájsť do zážitkového či relaxačného bazéna, jacuzzi, fínskej či bio sauny, parné kabíny, alebo na slnečnú terasu. Pre tých najmenších je tu k dispozícii detský bazénik.

Liečebné kúpalisko Komárom a termály Patince na Slovensku

Urobte si výlet na Slovensko na liečebné kúpalisko Komárom s termálnou vodou, ktorá s je vhodná na liečbu ochorení kĺbov, nervov a gynekologických ťažkostí. Nájdete tu 3 kryté, 5 otvorených bazénov, detský svet s veľkou pirátskou loďou a veľkým množstvom šmýkačiek a preliezačiek.

Za návštevu stojí tiež termálne kúpalisko Patince, kde nájdete liečivý termálny prameň s teplotou 27 °C vyvierajúcim z hĺbky až 200 metrov. Kúpele patria medzi jedny z najobľúbenejších na južnom Slovensku.

Budapešť - mesto kultúry, histórie na termálov

Maďarská metropola na Dunaji má bohatú históriu a je zaradená na zoznam pamiatok UNESCO - nielen preto je turistmi veľmi obľúbená. V Budapešti je nemožné prepadnúť nude, pretože je tu množstvo atrakcií a zaujímavostí.

Čo by ste rozhodne nemali vynechať ?

  • Tropicarium - najväčšie morské akvárium v Európe.
  • Niektorý zo 123 termálnych prameňov a množstvo kúpeľov (Gellert, Rudas, Széchenyi...).
  • Sto rokov starú budovu Parlamentu so 700 miestnosťami.
  • Plavbu loďou po Dunaji.
  • Ľudový park s planetáriom.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Národný park Duna - Ipoly Nemzeti - jeden z najviac rôznorodých Národných parkov v Maďarsku.
  • Bazilika sv. Stepana - najväčšia cirkevná stavba v Maďarsku, ktorá dosahuje výšku 100 metrov.
Bellevue Wellness Hotel Esztergom **** (HotelVoucherOnline.com)

Bellevue Wellness Hotel Esztergom **** (HotelVoucherOnline.com)

Őrtorony u. 49. , Esztergom - Búbánatvölgy
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 33 510 810

info@bellevuehotel.hu

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie