Užite si luxusný pobyt v Thermal Hoteli Visegrád ****superior s vlastným wellness centrom a termálnymi kúpeľmi s množstvom bazénov, sáun, vírivkou a ďalšími lákadlami. V cene je tiež chutná polpenzia, animačný a športový program pre deti a dospelých, zapožičanie županu a vstup do fitness. Dieťa do 6 rokov má pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Thermal Hotel Visegrád ****superior je prepychové ubytovanie v malebnej oblasti Dunaja v pokojnom prostredí a tesnej blízkosti mesta Visegrád a lesoparku Pilis, ktorý je ako stvorené na krásne prechádzky. Vydajte sa spoznať národný park Duna-Ipoly (800 m) s preslávenou trasou Rám-szakadék (9,4 km) vedúcou cez skalnú roklinu alebo horu Dobogókő (38,1 km), kde sa v zime nachádzajú lyžiarske stredisko vhodné pre začiatočníkov a rodiny s deťmi.

Pokiaľ holdujete golfu, určite vás poteší blízkosť minigolfového ihriska (cca 7 km). A ak vám nádherné wellness centrum v hoteli nebude stačiť, vydajte sa necelých 18 km na Termálne kúpalisko Vadas do Štúrova alebo 26 km k jazeru Omszki-tó. Za pamiatkami vyrazte do neďalekého Visegrádu (2,7 km). Mesto preslávené svojou históriou a politickým významom, niekoľkokrát vstúpilo do dejín Maďarska i okolitých krajín. Nie je tak divu, že láka na mnoho historických monumentov. Najznámejší z nich je Visegrádsky hrad, ktorý sa týči na pahorku nad riekou.

Hotel má tiež ideálnu pozíciu pre jednodňové výlety do Budapešti (41 km) alebo Ostrihomu (24 km). V hlavnom maďarskom meste preskúmate úchvatné pamiatky, ako je budova parlamentu alebo Rybárska bašta, a doprajete si zaslúžený odpočinok v niektorých z mnohých termálnych kúpeľov. Tiež Ostrihom vábi na históriu. Na kopci nad Dunajom tu pyšne stojí dych vyrážajúca bazilika a kráľovský hrad.

Kde budete spať?

Ubytovanie budete v luxusne zariadených izbách s nádherným výhľadom do okolitej prírody. Každá izba je vybavená satelitnou TV, trezorom, minibarom, klimatizáciou, balkónom a vlastnou kúpeľňou s WC, sprchou, fénom a županom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa môžete tešiť na jedlá z kvalitných a čerstvých surovín. Na vyžiadanie je možné pripraviť aj jedlá pre hostí so špeciálnymi požiadavkami a pre deti.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness je bohaté. Užite si vírivku, fínsku, infra či parnú saunu s tepidáriom, vnútorný, vonkajší, detský a termálny bazén a mnoho ďalšieho. K dispozícii sú tiež masáže a ďalšie procedúry.

Cestujete s deťmi?

V hoteli nájdete aj detské ihrisko a detský kútik, najmenší hostia sa tak zabavia za každého počasia.

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Lepence völgy 2. , Visegrád
Maďarsko

+36 26/801 900

info@thv.hu

Check In
od 14:30
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 14 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Budapešť

BudapešťTip na výlet

Maďarská metropola je jedným z najkrajších miest Európy i sveta, v ktorom je navyše v ako jedinom veľkomeste na svete viac ako stovka termálnych prameňov a studní. Rozhodne stojí za dlhú návštevu, a to nielen kvôli pamiatkam, ako sú Kráľovský palác (nazývaný tiež Budínsky hrad), budova parlamentu, Margitin ostrov (Margit-sziget) či Rybárska bašta, ale tiež kvôli bohatému kultúrnemu životu, miestnym trhom, slávnym reštauráciám a ďalším turistickým lákadlám. Spomínaný Budínsky hrad sa nachádza pozdĺž brehu Dunaja, ktorý Budapešťou preteká, a je spoločne s Andrássyho triedou zapísaný na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Čo by ste v Budapešti rozhodne nemali vynechať?

  • Výstup k Matejovmu chrámu s vežou Rybárskej bašty a s nádherným výhľadom na mesto
  • Prehliadku majestátnej budovy parlamentu a jeho okolia
  • Prechádzku na Margitin ostrov uprostred Dunaja, ktorý je jedným veľkým, udržiavaným parkom
  • Preskúmanie jednej z najvýznamnejších ulíc Budapešti, Váci utca, ktorá je ukážkou meniacich sa architektonických štýlov 19. a 20. storočia
  • Návštevu niektorých z budapeštianskych kúpeľov, napríklad termálnych kúpeľov Széchenyi, kde sa lieči reumatizmus, poruchy pohybového, dýchacieho a tráviaceho ústrojenstva, artritída a neuritída a ďalšie
Viac informácií
Budova parlamentu
Budova parlamentu
Rybárska bašta
Rybárska bašta
Tropicarium
Tropicarium