Badacsony je mesto stvorené na relaxáciu. Ubytovaní budete v hoteli Bonvino**** s polpenziou, neobmedzeným vstupom do wellness (bazén, vírivka, fínska a infra sauna, parný kúpeľ), ochutnávkou vín a ďalšími výhodami.
Badacsony je mesto stvorené na relaxáciu. Ubytovaní budete v hoteli Bonvino**** s polpenziou, neobmedzeným vstupom do wellness (bazén, vírivka, fínska a infra sauna, parný kúpeľ), ochutnávkou vín a ďalšími výhodami.

Luxusné ubytovanie priamo na brehu Balatonu ako stvorené pre milovníkov vína

Hotel Bonvino**** sa nachádza v obľúbenom vinárskom regióne len 5 minút chôdze od Balatonu a je obľúbený nielen vďaka svojmu umiestneniu, ale aj pre možnosti rôznorodých aktivít, ktoré ponúka. Je tiež prvým vinárskym a wellness hotelom v Maďarsku.

Dvojlôžkové izby majú možnosť prístelky, sú veľmi moderne zariadené a v každej z nich nájdete balkón s výhľadom do krásnej záhrady alebo do okolia, vlastné sociálne zariadenie, fén, župan, klimatizáciu, trezor, minibar, telefón, LCD TV a WiFi pripojenie.

Súčasťou hotela je aj elegantná reštaurácia, vínny bar a obchodík s miestnymi delikatesami. V reštaurácii si môžete dopriať maďarské špeciality, ktoré sú pripravované z čerstvých miestnych surovín.

Tu sa tiež podáva chutná polpenzia (raňajky aj večere sa servírujú formou bohatého bufetu). V bare môžete ochutnať miestne, ale aj medzinárodné vína alebo niektoré zo špeciálnych druhov kávy. Často sa tu tiež organizujú ochutnávky nielen vína, ale aj syrov a ďalších dobrôt.

Počas teplejších mesiacov príde vhod slnečná terasa, gril a možnosť posedenia v prekrásnej hotelovej záhrade. Deti sa určite zabavia v detskej herni a na ihrisku s trampolínou a ďalšími atrakciami.

Zregenerujte sa v hotelovom wellness

Hotel Bonvino**** má svoje vlastné wellness centrum, ktoré ponúka veľa možností oddychu a je z neho krásny výhľad do parku. Zaplávajte si v bazéne, relaxujte vo vírivke, fínskej či infra saune alebo si doprajte parný kúpeľ. Vstup do wellness máte po celú dobu pobytu zdarma.

Dopriať si tiež môžete niektorú z masáží a ďalších procedúr (za príplatok).

Výlety, kúpanie a športovanie

V hoteli vám radi zapožičajú nordic walking palice či bicykle, vybavia jazdu na koni, prehliadku zámku, windsurfing, rybárčenie alebo akýkoľvek ďalší výlet. Tiež sa tu pravidelne usporadúvajú denné športové a rekreačné programy ako napríklad joga, ktoré sú pre vás zdarma. Hneď oproti hotelu je minigolfové ihrisko.

Len 300 metrov od hotela leží preslávené "maďarské more" Balaton. Kúpanie je vhodné už od mája, ale aj v predchádzajúcich mesiacoch sa sem môžete vydať aspoň na prechádzku.

Každú sobotu hotel usporadúva prehliadku mestečka Badacsony so sprievodcom (zdarma). Ak chcete mestečko a okolí spoznať sami, aké miesta by ste nemali vynechať? Navštívte múzeum v dome maliara Egryho Józsefa alebo múzeum literatúry v dome Rózy Szegediové. Vydať sa môžete na Rózsakö čiže "ružový kameň" o ktorom sa vykladajú povery alebo na hrad Szigliget , teda skôr k jeho zrúcanine z roku 1262.

Neďaleko nájdete tiež Tapolca , ktorú rozhodne odporúčame navštíviť. Nájdete tu totiž podzemnej jaskyni , v ktorej sa môžete plaviť na loďkách . Celé mestečko má parádnu atmosféru a plavba v jaskyni je skvelý zážitok.

Celá oblasť severného brehu Balatonu je vyhláseným vinárskym krajom , kde vďaka unikátnemu podložia rastie vynikajúce, sladké víno. U Tapolca nájdete niekoľko prírodných parkov ideálnych k výletom a vinárskej turistike - v kopcoch sú schované romantické vínne pivnice, kde môžete tunajšie vína ochutnať.

Hotel Bonvino Wine & Spa

Hotel Bonvino Wine & Spa

Park u. 22 , Badacsony
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz IČ: 14061613-5510-113-19


+36 87 532 210

sales@hotelbonvino.hu

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie