Z okien Hotela International sa vám naskytne pohľad na malebný prístav mesta Rab, pláž máte iba 10 minút chôdze od ubytovania, hotel má aj vlastný bazén. Vďaka bohatej polpenzii si nemusíte robiť starosti ani s jedlom.

O ubytovaní

Hotel International *** sa nachádza v srdci starobylého mesta Rab, ktoré je hlavným mestom rovnomenného ostrova v Kvakerskom zálive. Rab je jedným z najslnečnejších ostrovov Jadranu s mnohými zátokami a krištáľovo čistou vodou. Najbližšia pláž je vzdialená 300 m. Pripomienky bohatej a dávnej histórii Rabu sú tu skoro na každom kroku. V spleti malebných úzkych uličiek nájdete okrem mnohých kaviarní, reštaurácií a obchodíkov aj románsku katedrálu, kláštor, honosný palác a kostol. Veže týchto štyroch historických pamiatok vytvárajú ikonickú siluetu celého mesta. Iba 200 m od hotela sa rozprestiera veľký park obmývaný morom. Príjemné prechádzky pozdĺž pobrežia si dosýta užijete na dlhej promenáde. Ostrov je známy svojou prekrásnou prírodou, v ktorej sa početné zátoky miešajú s borovicovými a dubovými lesmi, vinicami a olivovými hájmi. Výletnou loďou sa ľahko dostanete na ďalšie Kvakerské ostrovy ako Pag, Cres či Krk. Preplaviť sa môžete tiež do úchvatného historického mesta Zadar s mnohými pamiatkami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s výhľadom na starobylé mesto Rab. K vášmu pohodliu budete mať v izbe k dispozícii klimatizáciu, WiFi pripojenie, satelitnú televíziu, minibar a telefón. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V modernej hotelovej reštaurácii s terasou sa podávajú vynikajúce pokrmy tradičnej balkánskej i medzinárodnej kuchyne. Každý deň pobytu začnete bohatými raňajkami vo forme bufetu. Z pestrej ponuky teplých i studených pokrmov si vyberie každý maškrtný jazýček. Obedy a večere pre hotelových hostí majú tiež formu bufetu. Ľahké občerstvenie či obľúbený nápoj si môžete dať v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Na dovolenke nesmie chýbať ani poriadna dávka relaxu pri vonkajšom bazéne. Zohriať sa môžete v saune alebo si doprajte príjemnú masáž. Ak preferujete aktívnu dovolenku, je tu pre vás hotelová posilňovňa.

Hotel International ***

Hotel International ***

Obala Kralja Petra Krešimira IV 4 , Rab
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hoteli Rab d.o.o IČ: 98572105185


+385 (0)51 60 20 00

reservations@hoteli-rab.t-com.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
0,5 km