Penzión Dobré Časy poskytuje štýlové ubytovanie pre dve osoby s raňajkami v historickom centre kúpeľného mesta Poděbrady. Na dosah tu budete mať kúpeľnú kolonádu s parkom a prameňmi, zámok Poděbrady alebo Zámocké nábrežie.

O ubytovaní

Penzión Dobré Časy sídli v zrekonštruovanom dome z prelomu 16. a 17. storočia a nachádza sa v pokojnej, chránenej časti Poděbrad. Ak ste fanúšikmi histórie a špecifickej atmosféry kúpeľných miest, penzión a jeho okolie vás určite nadchnú.

Len dve minúty chôdze od ubytovania stojí majestátny zámok Poděbrady (0,1 km), ktorý bol postavený na základoch hradu z čias Přemysla Otakara II. Pod ním sa vinie prechádzkové Zámocké nábrežie s cyklotrasou pozdĺž rieky Labe.

Na druhej strane zámku leží Jiřího námestie (0,2 km) s Mariánskym stĺpom z roku 1765 a novorenesančným pomníkom kráľa Jiřího z Poděbrad z 19. storočia. Tu začína chodník smerujúci k Eliškinmu prameňu, kúpeľnému parku a kolonáde (0,5 km) s Kongresovým Centrom a kaviarňou Viola (0,5 km).

Ďalšou významnou pamiatkou v okolí je prvorepubliková Libenského kolonáda (0,7 km) z 30. rokov minulého storočia, v ktorej nájdete prameň Boček.

Poděbrady sú žriedlami doslova popretkávané. Blahodarnú vodu Poděbradku si môžete užiť aj pri Riegerovom (0,3 km), Bülowom (0,4 km v areáli zámockého dvora) alebo Trnkovom prameni (1,3 km). Počas prechádzky mestom však určite narazíte aj na mnohé ďalšie pramene.

Kde budete spať?

Izba Violka a Izba Šalamounek sú vhodné pre dve osoby a nachádzajú sa v podkroví na 2. poschodí penziónu. K dispozícii tu budete mať dvojlôžkovú posteľ, televízor so satelitným prijímačom aj WiFi. Izba má aj rýchlovarnú kanvicu a minibar. Sociálne vybavenie je veľmi komfortné, pretože zahŕňa vlastnú kúpeľňu s WC, vaňou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno vás budú priamo v zariadení čakať výdatné raňajky formou bufetu pre všetkých.

Penzion Dobré Časy

Penzion Dobré Časy

Labská ul. 96/14 , Poděbrady
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Friendly Production s.r.o IČ: 26208971


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km