Hotel Akademie Naháč **** si pre vás pripravil recept na dokonalú dovolenku - nádherná príroda Posázaví, luxusné wellness centrum, výborná polpenzia a bohatý animačný program, tomu sa skrátka nedá odolať. Bonusom je množstvo krásnych výletných cieľov v okolí, vrátane zámku Konopiště, rozhľady Špulka alebo Farmaparku Sobehrdy. Či už vyrazíte v páre, s rodinou alebo s priateľmi, o zábavu bude postarané.

O ubytovaní

Hotel Akademie Naháč **** nájdete v obci Chocehrady, v krásnej prírode Posázavia. Lokalita je ideálna pre rodiny s deťmi, ale aj pre nadšených turistov či športovcov. Vďaka modernému wellness centru sem môžete prísť aj na čisto relaxačnú dovolenku.

Ak sa chystáte na dovolenku s deťmi, zaraďte sem aj návštevu Farmárskeho parku Soběhrdy, ktorý je vzdialený len asi 7 km. V 25-hektárovom Farmparku nájdete približne 250 druhov hospodárskych zvierat z celého sveta vrátane tiav, byvolov, lám, vysokohorských kráv a ďalších zvierat. K dispozícii je aj detské ihrisko, mini zoo a občerstvenie. V lete sa môžete vydať na prírodné kúpalisko Divišov (13,3 km) alebo si urobiť výlet na rozhľadňu Špulka (11,4 km). Odmenou vám bude výhľad z výšky približne 38 metrov a zaujímavý náučný chodník.

Zaujímavé pamiatky môžete objavovať aj v okolí. Notoricky známym cieľom je krásny hrad Konopiště (16,7 km), ale môžete sa vybrať aj na hrad Jemniště (17,6 km) alebo na hrad Český Šternberk (16,6 km). Milovníkov histórie poteší návšteva Sázavského kláštora (12,2 km) alebo zrúcaniny minoritského kláštora v Karlových Varoch. Za pamiatkami sa vyberte do Ondřejovskej hvezdárne (7,5 km) alebo do historického pivovaru Velké Pavlovice (18,4 km). Ďalšia akčná zábava na vás čaká na Strelnici Vráž (1,7 km) alebo na golfových ihriskách - v okolí sú 3, Konopiště (21,4 km), Kácov (27,8 km) a Pyšely (12 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z dvojposteľových izieb alebo v hotelovom apartmáne. Interiéry sú vkusne a príjemne zariadené. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchou alebo vaňou, toaletou a umývadlom. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi zadarmo.

Vyberať môžete z týchto variantov:

  • Dvojlôžková podkrovná izba je vybavená 2 posteľami (môžu byť spojené alebo oddelené) a umožňuje prístelku. V izbe nájdete aj pracovný stôl so stoličkou, televíziu a chladničku. Súčasťou je kúpeľňa so sprchovacím kútom.

  • Dvojlôžková izba Standard ponúka o niečo viac priestoru, vybavenie inak zostáva rovnaké, teda televízia, chladnička, pracovný stôl so stoličkou a kúpeľňa so sprchovacím kútom. Postele je možné spojiť do dvojlôžka alebo nechať oddelene, aj táto izba umožňuje prístelku.

  • Dvojlôžková izba DeLuxe je priestranná a jej hlavnou výhodou je balkón s vonkajším posedením a pekným výhľadom. Nechýba televízia, písací stôl, chladnička ani kúpeľňa so sprchovacím kútom. K 2 posteliam, ktoré je možné spojiť do dvojlôžka, je možné pridať aj prístelku.

  • Apartmám ponúka veľa priestoru. Tvorí ho spálňa s extra veľkou manželskou posteľou (200x200 cm) a obývacia izba s rozkladacou pohovkou, ktorú je možné využiť ako 1 prístelku. K apartmánu patrí aj balkón s posedením. V kúpeľni je vaňa. Súčasťou vybavenia je televízia, písací stôl, minibar chladnička. Navyše v izbe objavíte župany a papuče na pobyt plný relaxu.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sa môže pochváliť rafinovaným menu tradičných českých jedál, za ktoré získala certifikát Czech specials, a tiež výberom vín z vlastného vinárstva - Šlechtitelské stanice vinařské Velké Pavlovice. Súčasťou útulnej reštaurácie je aj lobby bar s pestrou ponukou nápojov a Bowling bar.

Kde budete relaxovať?

V luxusnom wellness centre Wine&SPA na vás čaká Saunový svet s relaxačnou miestnosťou v štýle moravského vinohradu s krbom a balkónom, ochladzovacím bazénom, ľadovou fontánou, parnou saunou s eukalyptovou arómou, fínskou suchou saunou a bio saunou s arómou. Objednať si môžete aj súkromné SPA až pre 6 osôb s vírivkou, fínskou saunou, zážitkovou sprchou, ľadovou fontánou a oddychovou zónou. Na záver sa nechajte rozmaznávať profesionálnou masážou, ktorá zavŕši váš relaxačný zážitok.

Keď vstúpite do SPA v rámci plánu Rodičia a deti, budete mať prístup do saunového sveta aj do súkromného SPA. Fínska a eukalyptová sauna zostávajú nastavené pre dospelých, ale organická sauna je znížená na nižšiu teplotu, aby si ju mohli užiť aj deti.

Cestujete s deťmi?

Veľkým lákadlom pre rodiny s deťmi bude určite letný animačný program, ktorý zahŕňa športové aktivity, tvorivé dielne, čítanie rozprávok, premietanie filmov a výlety do prírody s králikom Pretzelom. Deti sa môžu zahrať aj na vonkajšom ihrisku so skákacím hradom a detskou herňou a zapojiť sa do starostlivosti o králiky v ich vonkajšom výbehu.

Niečo naviac

Pre malých aj veľkých je k dispozícii požičovňa spoločenských hier a pre zábavu multifunkčné vonkajšie športové ihrisko, pétanque, kolky, discgolf, stolný tenis a požičovňa horských bicyklov a kolobežiek.

Hotel Akademie Naháč ****

Hotel Akademie Naháč ****

Komorní Hrádek 277 , Chocerady
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ZFP Hotely, s.r.o. IČ: 28322011


+420 317 759 711

info@hotelnahac.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od mora
3 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Posázaví

Posázaví Tip na výlet

Región Posázaví, ktorý milujú vodáci aj turisti, sa nachádza na pomedzí Vysočiny a Stredočeského kraja, pozdĺž rieky Sázavy, ktorá svojím tokom meandruje stále hlbšie zarezaným kaňonom. A niet divu - romantická oblasť, ktorú vo svojich knihách opisoval aj Jaroslav Foglar, ponúka spojenie krásnej prírody, historických pamiatok i aktívneho oddychu.

Čo by ste v Posázaví určite nemali minúť:

  • Hrad Český Šternberk
  • Číhošť
  • Zámok Konopiště

Za pozornosť ale stoja tiež ďalšie zaujímavé turistické ciele, ako je napríklad mesto a hrad Ledeč nad Sázavou či Týnec nad Sázavou, zámok a vojenské múzeum Lešany, Sázavský a Želivský kláštor.

A pre fanúšikov vlakov a železnice môže byť krásnym zážitkom tiež jazda po malebnej železničnej trati tzv. Posázavského pacifiku, ktorá predovšetkým na dolnom toku Sázavy prekonáva terénne prekážky niekoľkých tunely.

Viac informácií
Zámok Konopiště
Zámok Konopiště
Rozhľadňa Špulka
Rozhľadňa Špulka
Sázavský kláštor
Sázavský kláštor