Vychutnajte si kúzelnú atmosféru historického srdca Európy. Pri pobyte v TOP HOTELI Praha **** si navyše užijete neobmedzený vstup do krytého bazéna, vírivky, fínskej sauny. Tešte sa aj na vynikajúcu polpenziu. Na dosah budete mať napríklad Westfield Chodov, ľahko sa tiež dostanete do historického centra Prahy.

O ubytovaní

Ako už názov napovedá, tak TOP HOTEL Praha **** nájdete v hlavnom meste Česka. Hotel je držiteľom titulu Czech Hotel Awards 2021 za najobľúbenejší hotel v Českej republike, takže si môžete byť istí tým najlepším prostredím i servisom. Priestory hotela sú zdobené freskami, vitrážami, mosadznými lustrami, vodnými fontánami a množstvom originálnych obrazov. Na recepcii vás privíta výzdoba z kamenných dosiek z ónyxu dovezených z Nepálu. Nájdete tu i plastiky a diela popredného českého fotografa Jadrana Šetlík.

Kde budete spať?

V izbách Executive (cca 45 m²) nájdete manželskú posteľ alebo oddelené lôžka a vlastnú kúpeľňu s vaňou. Do tejto izby je možné umiestniť maximálne 2 prístelky.

V izbách Superior (cca 45 m²) nie je možnosť prístelky, sú tak vhodné skôr pre páry než pre rodiny. Nájdete tu spálňu s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, pracovný stôl, jednu kúpeľňu s vaňou a ďalšiu so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Hotel disponuje 4 reštauráciami a 3 barmi, kde si hostia môžu pochutnať na českej i medzinárodnej kuchyni.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si môžete oddýchnuť v čarovných priestoroch hotelového wellness centra. Nájdete tu veľký krytý bazén, vírivku, fínsku saunu, eukalyptové inhalácie a turbo solárium. Za príplatok si doprajte relaxačnú či thajskú masáž, občerstvite sa vo Wellness bare alebo skúste aqua aerobic.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je unikátna Japonská záhrada s množstvom vzácnych drevín, jazierok a fontán.

Top Hotel Praha ****

Top Hotel Praha ****

Blažimská 1781/4 , Praha 4 - Chodov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Top Hotels Group a.s. IČ: 26443392


+420 267 284 260

revenue@tophotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 140 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
8 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Karlov most a Pražský hrad
Karlov most a Pražský hrad
Staromestské námestie a orloj
Staromestské námestie a orloj
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha