Luxusný wellness s bazénom, vírivkou a saunami, vynikajúce raňajky v skvelej reštaurácii a štýlové izby s výhľadom na podmanivú prírodu Posázaví, v Panorama Golf Resorte **** vás skrátka čaká dovolenka snov. Čerešničkou na torte je krásne golfové ihrisko, opakovane oceňované ako Ihrisko roka magazínu GolfDigest.

O ubytovaní

Panorama Golf Resort **** s 27-jamkovým ihriskom, klubovňou a luxusnými bungalovmi sa rozkladá v krásnej prírode Posázaví, kúsok od mestečka Kácov neďaleko Kutnej Hory (34,3 km). O zábavu budete mať postarané priamo v rezorte, nájde sa ale aj množstvo príležitostí na zaujímavé výlety.

Preskúmajte napríklad rovno blízky Kácov (1,9 km). Nájdete tu napríklad krásny barokový zámok z 15. storočia alebo pivovar z roku 1457, v ktorom sa v súčasnosti varí 8 druhov piva Hubertus. Milovníci histórie určite radi navštívia aj hrad Český Šternberk (18,7 km) postavený v 13. storočí. Zaujímavosťou okrem iného je, že tu žijú tri druhy netopierov.

Vyraziť môžete aj do mesta Sázava (31 km), kde uvidíte historický kláštor a v Hute František, v súčasnosti sídle Centra sklárskeho umenia, sa dozviete viac o histórii tohto remesla . Pozrite sa tiež do Kutnej Hory a prezrite si gotický chrám sv. Barbory, kráľovskú mincovňu vo Vlašskom dvore alebo stredovekú striebornú baňu v Českom múzeu striebra.

Kde budete spať?

Rezort poskytuje ubytovanie v budove zvanej klubovňa s 10 dvojlôžkovými izbami a 4 apartmánmi, vrátane bezbariérového, a v niekoľkých bungalovoch s 12 izbami a 6 apartmánmi. Za luxusnou podobou interiérov stojí Ing. Arch. Mojmír Ranný. Všetky izby sú komfortne vybavené, klimatizované, majú WiFi pripojenie, vlastnú kúpeľňu a balkón s vonkajším posedením, odkiaľ budete mať krásny výhľad na golfové ihrisko a okolitú posázavskú prírodu.

Dvojlôžková izba (16-20 m²) je vybavená manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými jednolôžkami. Pre vaše pohodlie je v izbe tiež satelitná televízia s plochou obrazovkou, trezor, minibar, pracovný stôl a šatníková skriňa. V kúpeľni nájdete sprchovací kút, toaletné potreby, fén, župany a papuče.

Apartmán je väčší (20-25 m²) a skvele sa tu vyspíte na veľkej dvojlôžkovej posteli. Nechýba satelitná TV s plochou obrazovkou, trezor, minibar, pracovný stôl a šatníková skriňa, navyše je tu rozkladacia pohovka, na ktorej je možné ustlať prístelku. Kúpeľňa je vybavená vaňou, toaletnými potrebami, fénom, županmi a papučami.

Na čom si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky sa postará reštaurácia Panorama zameraná na českú kuchyňu v modernom poňatí. Každé ráno vám tu naservírujú vynikajúce raňajky, obed či večeru si môžete vybrať z klasického jedálneho lístka. Tešiť sa môžete na prepracované chuťové kombinácie a nádherne naservírované pokrmy. Všetky jedlá sú pripravované s dôrazom na čerstvosť a maximálne využitie regionálnych zdrojov, veľká časť surovín pochádza z neďalekej Ekofarmy Kozojedy.

Kde budete relaxovať?

Tešiť sa môžete na luxusné wellness centrum s krásnym interiérom a komfortným zázemím. Zaplávate si tu vo vyhrievanom vnútornom bazéne s protiprúdom, masážnymi tryskami, vodným hríbom a vodnými chrličmi. Užijete si bublinkovú masáž v horúcej vírivke a uvoľníte sa vo fínskej saune alebo parnom kúpeli.

Následne sa môžete schladiť v ochladzovacom bazéniku, ľadovej studni alebo polievacím vedrom a oddýchnuť si v relaxačnej miestnosti s kvetinovou stenou a pitným režimom alebo na vonkajšej terase. Súčasťou wellness je tiež Kneippov chodník na stimuláciu krvného obehu a dopriať si môžete aj masáž od skúsených thajských masérok.

Niečo naviac

Dominantou rezortu je samozrejme golfové ihrisko, ktoré sa skladá z troch deviatok - River, Forest a Meadows a získalo niekoľko ocenení Ihrisko roka a Jamka roku magazínu GolfDigest. Počas sezóny sa tu odohráva množstvo turnajov, vrátane otvorených majstrovstiev Panorama Golf Clubu.

Panorama Golf Resort ****

Panorama Golf Resort ****

Panorama 1 , Kácov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Panorama Golf Resort s.r.o. IČ: 03275337


+420 602 203 203

info@panoramagolf.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 m
Zastávka
1,3 km
Bežkovanie
50 m

Tipy na výlet

Posázaví

Posázaví Tip na výlet

Región Posázaví, ktorý milujú vodáci aj turisti, sa nachádza na pomedzí Vysočiny a Stredočeského kraja, pozdĺž rieky Sázavy, ktorá svojím tokom meandruje stále hlbšie zarezaným kaňonom. A niet divu - romantická oblasť, ktorú vo svojich knihách opisoval aj Jaroslav Foglar, ponúka spojenie krásnej prírody, historických pamiatok i aktívneho oddychu.

Čo by ste v Posázaví určite nemali minúť:

  • Hrad Český Šternberk
  • Číhošť
  • Zámok Konopiště

Za pozornosť ale stoja tiež ďalšie zaujímavé turistické ciele, ako je napríklad mesto a hrad Ledeč nad Sázavou či Týnec nad Sázavou, zámok a vojenské múzeum Lešany, Sázavský a Želivský kláštor.

A pre fanúšikov vlakov a železnice môže byť krásnym zážitkom tiež jazda po malebnej železničnej trati tzv. Posázavského pacifiku, ktorá predovšetkým na dolnom toku Sázavy prekonáva terénne prekážky niekoľkých tunely.

Viac informácií
Hrad Český Šternberk
Hrad Český Šternberk
Posázavský Pacifik
Posázavský Pacifik
Kutná Hora
Kutná Hora