Užite si romantickú dovolenku pod Pálavou v hoteli v anglickom štýle Drnholec ***. Tešte sa na bohatú polpenziu, ochutnávky vín s odborným výkladom a vstup do najobľúbenejších rakúskych kúpeľov Laa an der Thaya.
Užite si romantickú dovolenku pod Pálavou v hoteli v anglickom štýle Drnholec ***. Tešte sa na bohatú polpenziu, ochutnávky vín s odborným výkladom a vstup do najobľúbenejších rakúskych kúpeľov Laa an der Thaya.

Ubytujte sa v hoteli v anglickom štýle na Južnej Morave

Ubytovanie v anglickom štýle pod Pálavskými vrchmi v populárnom hoteli Drnholec ***, ktorý nadchne všetkých milovníkov vína a romantickej moravskej prírody. Hotel s rodinnou atmosférou nájdete na hraniciach s Rakúskom, odkiaľ to máte blízko na Pálavu, do Mikulova aj k Vestonickej priehrade.

Izby hotela sú moderne zariadené - nájdete tu TV, telefón a vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha). Z väčšiny izieb je navyše aj krásny výhľad na námestie, alebo hotelovú záhradu.


Hotel sme osobne overili a môžeme pobyt odporučiť nielen zamilovaným párom, ale aj rodinám s deťmi či partii priateľov. Vďaka skvelej vybavenosti hotela si tu každý príde na svoje. Uchvátili nás nielen krásne izby, ale aj milá a ústretová obsluha, príjemným bonusom je hotelová záhrada s možnosťou posedenia a vínna pivnička.


V hotelovej reštaurácii si pochutnáte ako na medzinárodnej kuchyni, tak aj na typických moravských a slovenských špecialitách. V priebehu roka sa tak môžete tešiť na zverinu, rybie a špargľové dobroty. Na požiadanie je možné pripraviť aj bezlepkové pokrmy.

Samotná polpenzia sa skladá z bohatých raňajok, pri ktorých si každý vyberie, na čo má chuť, a z večerí, pri ktorých máte možnosť výberu zo šiestich jedál. Miestny kuchársky tím je naozaj šikovný, takže či už si vyberiete pokrm s mäsom či bez, niečo vyprážané alebo tradičné české jedlo, určite si pochutnáte.

Po chutnom jedle si môžete dopriať aj kávu niečo dobrého na zub - na výber budete mať z ponuky domácich tortičiek a čerstvej kávy.

Relax v obľúbených termáloch Laa an der Thaya

Iste vás poteší aj vstupenka v cene balíčka, vďaka ktorej si môžete oddýchnuť v neďalekých termálnych kúpeľoch Laa an der Thaya (len 20 km = 25 minút cesty autom od hotela), ktoré patria medzi tie najobľúbenejšie v Rakúsku. Nájdete tu termálne bazény, vírivky, vodopády a ďalšie atrakcie. Ak sa rozhodnete vydať do kúpeľov aj ďalší deň, celodenné vstupné vás vyjde na 25 €.

Vinice a oddych

Okolie hotela s krásnou prírodou je ideálne na prechádzky. Určite ale zájdite navštíviť aj jedno z mnoha zaujímavých miest okolo.

Hotel Drnholec ***

Hotel Drnholec ***

nám. Svobody 5/8 , Drnholec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SLEEP & RELAX a.s. IČ: 05480299


+420 725 555 580

booking@hoteldrnholec.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov