Pobyt vo vinárskej obci Sedlec v penzióne U Vinice na križovatke cyklotrás medzi Lednicou, Valticami, Mikulovom a Pálavou a kúsok od Aqualandu Moravia, do ktorého máte 10% zľavu. V penzióne vám zdarma požičajú bicykle.
Pobyt vo vinárskej obci Sedlec v penzióne U Vinice na križovatke cyklotrás medzi Lednicou, Valticami, Mikulovom a Pálavou a kúsok od Aqualandu Moravia, do ktorého máte 10% zľavu. V penzióne vám zdarma požičajú bicykle.

Za vínom do penziónu s vínnou pivnicou

Každý milovník vína a českej prírody by mal raz za čas vyraziť na južnú Moravu, ktorá je ako vinárska oblasť preslávená. Zavítajte do penziónu U Vinice v obci Sedlec, ktorý - ako už názov vypovedá, sa nachádza blízko viníc. O váš príjemný pobyt sa postará milý personál.

Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách či štvorlôžkových apartmánoch s vlastným sociálnym zariadením a TV. Za príplatok je v apartmánoch možná aj klimatizácia. Využiť môžete aj spoločnú, plne vybavenú kuchynku.

Nie je žiadnym prekvapením, že súčasťou penziónu je aj vínna pivnica, takže si kvalitné moravské víno môžete dopriať kedykoľvek. Na oddych je potom ideálna terasa a poteší vás iste aj záhrada s grilom.

Južnou Moravou pešo aj na bicykli

Prejdite sa po okolitých cyklotrasách. Penzión leží priamo na križovatke cyklotrás medzi Lednicou, Valticami, Mikulovom a Pálavou.

Lednicko-valtický areál s pamiatkami UNESCO, jedno z najkrajších a najromantickejších miest v Českej republike, je ideálnym cieľom výletu. Okrem návštevy samotného zámku, ktorý je perlou južnej Moravy, si určite prejdite zámocký park - krásne a upravené záhrady sú tu návštevníkom k dispozícii takmer celoročne.

Okrem toho sú tu často k videniu prehliadky dravcov. Súčasťou parku je aj minaret, z ktorého budete mať úžasný výhľad do okolia. Milovníci flóry potom budú nadšení zo zámockého skleníka s palmami a inými exotickými rastlinami.


V Lednici nájdete tiež kúpele, ktoré sú skvelé na oddych.


Ak by vám Lednice nestačila, vydajte sa na výlet do chránenej krajinnej oblasti Pálava, k vodnej nádrži Nové Mlýny, do malebného Mikulova s krásnym zámkom, alebo do neďalekých Valtíc.

Idete na dovolenku s deťmi? Potom nezabudnite navštíviť Aqualand Moravia, kde sa tí najmenší poriadne vybláznia na tobogánoch, ktorých je k dispozícii 20 a dospelí si zase oddýchnu v bazéne či wellness s vírivkou a saunami.

Za návštevu stoja tiež neďaleké termálne kúpele Laa an der Thaya, ktoré patria medzi tie najobľúbenejšie v Rakúsku. Nájdete tu termálne bazény, vírivky, vodopády aj ďalšie atrakcie a vonkajší bazén so slanou vodou.

Penzion U Vinice

Penzion U Vinice

Sedlec 323 , Sedlec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kateřina Machová IČ: 01847881


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie