Užite si pobyt v Českom raji v Apartmánoch Stará Škola, kde sa môžete tešiť na raňajky a havajskú masáž horúcimi lávovými kameňmi. Apartmány nájdete v obci Krčkovice, ktorá bude skvelým zázemím pre všetky vaše výlety.
Užite si pobyt v Českom raji v Apartmánoch Stará Škola, kde sa môžete tešiť na raňajky a havajskú masáž horúcimi lávovými kameňmi. Apartmány nájdete v obci Krčkovice, ktorá bude skvelým zázemím pre všetky vaše výlety.

Ubytovanie v pokojnom prostredí Slovenského raja

Apartmány Stará Škola ponúkajú ubytovanie v dvoj až päťlôžkových apartmánoch, ktoré sú vybavené televíziou a sociálnym zariadením. Vo všetkých budete mať k dispozícii malú kuchynku, ale môžete tiež využiť spoločenskú miestnosť a jednu miestnosť pre úschovu bicyklov.

Počas teplých nocí poseďte na záhrade pri krbe a v pokoji si užívajte vôňu a chuť čerstvo upečených dobrôt.


Láka vás lokalita Českého raja, ale stále ešte váhate, či sa ubytovať práve v Apartmánoch? Na Booking.com získal tento hotel nadšené recenzie klientov a vyslúžil si fantastické hodnotenie 9,2 z 10.


Raj pre všetkých turistov

Český raj je naozaj rajom. Nielen pre jedinečnú prírodu, ale aj pre mnoho možností, ktoré ponúka všetkým milovníkom aktívnej dovolenky.

  • Zámok Hrubá Skála patrí k hlavným dominantám Českého raja a jeho história siaha až do 14. storočia. Vystúpiť tu môžete na vyhliadkovú vežu, z ktorej budete mať Hruboskalsko, Trosky aj Kozákov ako na dlani.
  • Hruboskalsko - V oblasti od zámku Hrubá Skála okolo hradu Valdštejn až ku skalnej rozhľadni Hlavatice sa nachádza Hruboskalské skalné mesto, tzv. Hruboskalsko, ktoré je tvorené štyrmi stovkami skalných veží.
  • Trosky - magická zrúcanina hradu Trosky je symbolom Českého raja. Navštívte veže Panna a Baba, v turistickej sezóne je tu koná mnoho kultúrnych podujatí.
  • Jičín - mesto, ktoré je pomyselnou bránou Slovenského raja, leží cca 15 km od Krčkovic. V mestskom parku stojí rozhľadňa, ktorá ponúka krásny výhľad na panorámu Prachovských skál. Z Jičína vedie celá rada značených turistických a cyklistických trás smerujúcich v prevažnej miere do oblasti Českého raja.
  • Prachovské a Příhrazské skaly .
  • Novogotický zámok Sychrov sa nachádza neďaleko Turnova a patrí k nemu rozsiahly park.
Apartmány Stará Škola

Apartmány Stará Škola

Krčkovice 56 , Turnov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jitka Bartošová IČ: 71958991


0042 605 339 983

jitkabartosova1@gmail.com

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie