Romantický pobyt v hoteli Nežárka ***, ktorý je obklopený krásnou prírodou Třeboňska. Navštívte Novosedly nad Nežárkou a užite si bohaté raňajky a hodinu v privátnom bazéne. V cene je aj cykloturistická mapka okolia.
Romantický pobyt v hoteli Nežárka ***, ktorý je obklopený krásnou prírodou Třeboňska. Navštívte Novosedly nad Nežárkou a užite si bohaté raňajky a hodinu v privátnom bazéne. V cene je aj cykloturistická mapka okolia.

Ubytovanie v hoteli obklopenom úchvatnou prírodou

Užite si romantický pobyt na Třeboňsku v hoteli Nežárka ***. Hotel je z troch strán obklopený lesmi, takže si tu určite oddýchnete.

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe, kde na vás bude čakať ovocie. Izby majú vlastné sociálne zariadenie (toaleta, umývadlo, sprchovací kút), televíziu, telefón, šatníkovú skriňu a kresielka so stolíkom.

Bohaté raňajky, ktoré máte v cene, sú servírované formou bufetu a podávajú sa v reštaurácii hotela. V tejto reštaurácii si môžete dopriať aj chutný obed či večeru. Môžete si tiež zájsť do vinárne hotela a ochutnať niektoré z domácich aj zahraničných vín .

Aktivity v hoteli pre všetky vekové kategórie

V cene pobytu máte 60 minút v privátnom bazéne - bazén teda budete mať sami pre seba. Ak máte variantu na 4 dni (3 noci), pobyt v bazéne na 60 minút získavate dvakrát .

Oddýchnuť si môžete na slnečnej vonkajšej terase alebo využiť posedenie pri ohnisku. Pre deti je pripravené detské ihrisko. Po predchádzajúcom objednaní sú možné aj masáže, kozmetické a kadernícke služby.

Ak ste akčnejší, využite prístup do spoločenskej miestnosti, kde si môžete zaposilovať, zahrať biliard alebo šípky . Ak dávate prednosť futbalu či volejbalu, pred hotelom čaká ihrisko len na vás. Využiť môžete tiež požičovňu bicyklov a lodiek.

Pobyt si užijú turisti aj cykloturisti

Okolie hotela je ako stvorené pre milovníkov turistiky, cykloturistiky, ale aj pre vášnivých hubárov a športovcov. Všade okolo vás sa nachádza CHKO, takže je len na vás, či sa vydáte po niektorej z cyklotrás alebo sa pešo vydáte k niektorému z juhočeských rybníkov .

Pokiaľ máte radšej pamiatky, na dosah máte zámky (Hluboká nad Vltavou, Červená Lhota) a mestá plné historických pamiatok (Český Krumlov, Telč, Třeboň).

Hotel Nežárka ***

Hotel Nežárka ***

Jednoty 58 , Novosedly nad Nežárkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Miroslav Procházka IČ: 67169392


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,5 km