Užite si romantickú dovolenku pod Pálavou v obľúbenom hoteli Drnholec ***. Tešte sa na bohatú polpenziu, možnosť ochutnávky vín s odborným výkladom či požičanie bicyklov a vstup do najobľúbenejších rakúskych kúpeľov.
Užite si romantickú dovolenku pod Pálavou v obľúbenom hoteli Drnholec ***. Tešte sa na bohatú polpenziu, možnosť ochutnávky vín s odborným výkladom či požičanie bicyklov a vstup do najobľúbenejších rakúskych kúpeľov.

Ubytujte sa v hoteli v anglickom štýle na Južnej Morave

Ubytovanie v anglickom štýle pod Pálavskými vrchmi v populárnom hoteli Drnholec***, ktorý nadchne všetkých milovníkov vína, cyklistiky a romantickej moravskej prírody. Hotel s rodinnou atmosférou nájdete na hraniciach s Rakúskom, odkiaľ to máte blízko na Pálavu, do Mikulova aj k Vestonickej priehrade.

Izby hotela sú moderne zariadené - nájdete tu TV, telefón a vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha). Z väčšiny izieb je navyše aj krásny výhľad na námestie, alebo hotelovú záhradu.

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte ako na medzinárodnej kuchyni, tak aj na typických moravských a slovenských špecialitách. V priebehu roka sa tak môžete tešiť na zveriny, rybie a špargľové dobroty. Na požiadanie je možné pripraviť aj bezlepkové pokrmy.

Po chutnom jedle si môžete dopriať aj kávu niečo dobrého na zub. Na výber budete mať z ponuky domácich tortičiek a čerstvé kávy

Relax v termáloch Laa an der Thaya

Ak si zakúpite variantu so vstupom do kúpeľov, môžete si oddýchnuť v neďalekých termálnych kúpeľoch Laa an der Thaya (len 20 km = 25 minút cesty autom od hotela), ktoré patri medzi tie najobľúbenejšie v Rakúsku. Nájdete tu termálne bazény, vírivky, vodopády a ďalšie atrakcie. Ak sa rozhodnete vydať do kúpeľov aj ďalší deň, celodenné vstupné vás vyjde na 25 €.

Cyklistika, vinice a oddych

Okolie penziónu je pretkané hustou sieťou cyklotrás, ktoré na seba vzájomne nadväzujú (Moravské vinárske chodníky, Greenways Parah-Wien, Jantárová cesta, Halo sousedé, Euro Velo 9 Weinviertel Wein Strasse), takže si bicykle nezabudnite doma - v okolí je totiž stále čo spoznávať.

Ak ale nie ste zdatní cyklisti, nezúfajte. Vydajte sa na prechádzku po okolí s krásnou prírodou.

Ďalšie tipy:

  • Pálava - veľmi obľúbená turistická oblasť.
  • Mikulov - je hlavné vinárske centrum južnej Moravy. Môžete tu navštíviť početné vínne pivnice a pivničky, vinárne, vinotéky a absolvovať degustáciu moravských vín pod vedením skúsených vinárov.
  • Novomlýnske nádrže - vodné dielo Nové mlyny je kaskáda troch nádrží na rieke Dyji.
  • Aquapark Pasohlávky - najväčší aquapark na Morave so 7 bazénmi, 12 tobogánmi, 24 typmi sáun, 4 vírivkami a wellness zónou. Lacnejšie vstupenky zakúpite online
Hotel Drnholec *** - STARÝ !!

Hotel Drnholec *** - STARÝ !!

Nám. Svobody 5/8 , Drnholec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Wornell spol. s r.o. IČ: 41605179


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie