Vrchlabský Penzión Holiday je ideálne štartové miesto pre poznávanie Krkonôš. Turistické trasy vás zavedú k prameňu Labe, okolie ponúka mnoho možností na šport i relax v čistej horskej prírode. Zdarma zapožičanie grilu.
Vrchlabský Penzión Holiday je ideálne štartové miesto pre poznávanie Krkonôš. Turistické trasy vás zavedú k prameňu Labe, okolie ponúka mnoho možností na šport i relax v čistej horskej prírode. Zdarma zapožičanie grilu.

Ubytovanie v penzióne Holiday v malebnej oblasti pri Vrchlabí

Rodinný penzión sa nachádza pri krkonošskom Vrchlabí, takže v ňom nasajete pokojnú atmosféru najvyššieho českého pohoria.

Čaká na vás ubytovanie na dvojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha) a WiFi pripojením. Ďalej môžete kedykoľvek využiť spoločenskú miestnosť s TV a barom. Na vyžiadanie sú k dispozícii aj štvorlôžkové rodinné izby.

Tešiť sa môžete na raňajky formou bohatého bufetu, kde si pochutnáte na rôznych dobrotách. V prípade teplých dní si môžete zapožičať vonkajší gril a užiť si pravú letnú atmosféru spojenú s grilovaním.

Ak patríte medzi milovníkov piva, určite oceníte 800 m vzdialený rodinný pivovar Pivovarská Bašta, kde môžete využiť 10% zľavu na konzumáciu piva.

Krkonoše na dlani

Vrchlabí je vstupnou bránou do Krkonôš. Z penziónu sa môžete vydať na mnoho turisticky zaujímavých miest - nájdete tu Mumlavské vodopády, prameň Labe, alebo rozhľadňu Žalý.

Ak sa vydáte pod rozhľadňu, môžete využiť štvorsedačkovú lanovku, ktorá vás vyvezie priamo k rozhľadni. Za priaznivého počasia sa potom môžete tešiť na nádherný výhľad do okolitej prírody, Černú horu, Sněžku, Medvědín, alebo Ještěd.

Užite si dovolenku so všetkým, čo k tomu patrí

Koho unavia výlety, má možnosť siahnuť po inej forme pohybu. Okrem jazdy na koni, alebo paintballe zaujmú napríklad kurzy paraglidingu, jazdy na štvorkolkách, obria hojdačka, alebo bungee trampolína.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Vydajte sa na cyklo potulky po okolí - nájdete tu veľké množstvo cyklistických trás pre zdatných i menej zdatných cyklistov.
  • Milovníci vody určite ocenia aj aquapark v Špindlerovom Mlyne.
Pension Holiday

Pension Holiday

Horská 512 , Vrchlabí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Jiří Čipera IČ: 71589007


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma