Vyrazte do Krkonôš a užite si nádhernú dovolenku v pokojnej prírode národného parku. Chatu Hubertka nájdete neďaleko Špindlerovho Mlýna a ďalších obľúbených miest, čaká vás tak veľa príležitostí na výlety. Tešiť sa môžete na krásny, moderný apartmán s vlastnou kuchyňou, bohaté raňajky formou bufetu a k dispozícii budete mať aj úschovňu bicyklov.

O ubytovaní

Chata Hubertka sa nachádza v Krkonošiach, vo Vítkoviciach, priamo v ski areáli Janova Hora a neďaleko Špindlerovho Mlýna. V zime ide o raj lyžiarov a po celý rok si užijete malebnú prírodu a krásne výletné ciele v okolí.

Ak holdujete peším prechádzkam, prejdite si Lufťákov náučný chodník (5,8 km) plný zábavných aktivít pre celú rodinu, zájdite si k rozhľadni Žalý (6,8 km) a užite si krásny výhľad z výšky 18 metrov, navštívte zrúcaninu hradu Nístějka (14,1 km) a Dykovu skalu (14,5 km) s vyhliadkou alebo vyrazte k vodnej nádrži Labská (8,1 km).

Na dlhší výlet vyrazte do neďalekého Špindlerovho Mlýna (15,5 km), kde si užijete zábavu v aquaparku, na bobovej dráhe a v adrenalínových parkoch, navštívite legendárny biely most a môžete sa pozrieť aj do múzeá kociek LEGO.

V zime sa vyšantíte na 850 m zjazdových tratí v ski areáli Janova Hora (100 m), náročnejší lyžiari ale môžu vyskúšať aj ďalšie lyžiarske areály v okolí. Na dosah budete mať napríklad ski areál Aldrov (4,7 km), zjazdovky v Benecku (14,6 km) a Štěpanické Lhote (12,7 km) alebo lyžiarske centrá v Rokytniciach nad Jizerou (15,3 km) a Špindlerovom Mlýne.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom zo 7 moderných apartmánov zariadených s ohľadom na váš komfort. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu s vaňou alebo sprchovacím kútom, kuchynský kút so spotrebičmi, kávovar Nespresso, televíziu a WiFi pripojenie.

  • Apartmán č.1 meria 37 m² a zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou a malou pohovkou a obývacia izba s pohovkou a jedálenským kútom. V kúpeľni je sprchovací kút.

  • Apartmán č.2 má plochu 40 m² a skladá sa z obývacej izby s posedením a jedálenským stolom a samostatnej spálne s manželskou posteľou a jednolôžkom. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom.

  • Apartmán č.3 je veľký 29 m² a nájdete v ňom samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývací priestor s príjemným posedením. Kúpeľňa je so sprchou.

  • Apartmán č.4 o ploche 38 m² ponúkne spálňu s dvojlôžkovou a jednolôžkovou posteľou, obývacia izba s pohovkou a jedálenský stôl. V kúpeľni nájdete sprchovací kút.

  • Apartmán č.5 (44 m²) je mezonetový, na spodnom poschodí sa nachádza kuchyňa s jedálenským stolom, po schodoch hore vyjdete do spacieho poschodia s manželskou posteľou a dvomi jednolôžkami. Kúpeľňu má so sprchou.

  • Apartmán č.7 (48 m²) sa skladá zo spálne s manželskou posteľou a dvomi jednolôžkami a kuchyne s jedálenským stolom. Vyniká kúpeľňou s vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej horskej Hospůdke s krbom a tradičným interiérom si pochutnáte predovšetkým na špecialitách českej kuchyne a pokrmoch z grilu. Poteší tiež pestrá ponuka pivných špeciálov, ktoré si v letných mesiacoch môžete vychutnať na vonkajšej záhradke s krásnym výhľadom do krajiny.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom turistikou alebo lyžovaním si skvele oddýchnete v malej wellness zóne. Prehrejete sa vo fínskej saune a vírivke s hydromasážou, na ochladenie poslúži bazénik s pretekajúcou vodou. Súčasťou je aj relaxačná vyhrievaná lavica a chladnička s minibarom. Cez leto sa môžete osviežiť aj vo vonkajšom bazéne.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy na vonkajšom ihrisku s preliezkami, hojdačkami a šmykľavkou.

Chata Hubertka

Chata Hubertka

Vítkovice 201, Vítkovice , Vítkovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
H.E.B. servis s.r.o. IČ: 28467680


+420 777 400 567

info@chatahubertka.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
3 km
Aquapark
10,5 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Labská priehrada
Labská priehrada
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn