Čo takto si užiť skvelý pobyt v prostredí najvyšších českých hôr? V Hoteli Tři růže ***+ to máte len kúsok ku všetkým skvelým atrakciám, navyše vás tu čaká vstup do aquaparku či na bobovú dráhu, fínska sauna, zľava na masáže aj aktivity v Yellow point. Vychutnáte si tú parádnu polpenziu a sladkou bodkou bude zmrzlinový pohár.

O ubytovaní

Hotel Tri ruže ***+ je vďaka svojej osobitej a neopakovateľnej atmosfére ideálnym miestom pre milovníkov aktívnej dovolenky. Nachádza sa v Špindlerovom Mlyne, v časti Bedřichov. Skiareál Špindlerův Mlýn je odtiaľto vzdialený iba 450 m a len o kúsok ďalej sú aj ďalšie ski areály (Svatý Petr a Medvědín), ale aj aquapark, bobová dráha a ďalšie. Ak sa vám nechce ísť pešo, 200 m od hotela zastavuje skibus.

Na výlet sa vydajte napríklad do údolia Bílého Labe (6 km) alebo na Kozie chrbty (3,1 km) k vyhliadke s panoramatickým výhľadom takmer na celé Krkonoše. Okolím Špindlerovho Mlyna vedie tiež niekoľko náučných chodníkov, napríklad banícky s dĺžkou 2 km, Krkonošská tundra dlhá 5,5 km alebo Labská baňa s dĺžkou 7,5 km.

Pre milovníkov kultúry a historických pamiatok sa nájde množstvo múzeí a zaujímavých monumentov, ku ktorým sa pohodlne dostanete hlavne pri výletoch na bicykli. Prejdite si napríklad Múzeum Járy Cimrmana (25,6 km), Múzeum skla alebo Banícke múzeum v Harrachove (16,4 km), Historickú baňu Kovárna (18 km) alebo mestečko Janské Lázně (25,5 km) s malebnou kúpeľnou architektúrou.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v celkovo 21 komfortných izbách. Všetky sú vybavené satelitnou televíziou a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, umývadlom a WC.

  • Dvojlôžková izba meria 16 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, písací stôl a stolík s kreslami na posedenie.

  • Trojlôžková izba má plochu 18 m² a je vybavená manželskou posteľou, samostatným jednolôžkom, pracovným stolom a stolíkom s posedením.

  • Štvorlôžková izba s plochou 20 m² zahŕňa manželskú posteľ, 2 jednolôžkové postele a stôl so stoličkami.

  • Suterénna izba s terasou je veľká 22 m² a k jej vybaveniu patrí manželská posteľ, samostatné jednolôžko a posedenie s pohovkou a kreslom.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii sa pokocháte pohľadom na originálnu výzdobu, ktorej dominujú pravá americká pec. V ponuke jedla sú české aj medzinárodné jedlá, večer poseďte v bare s pohárom vína či piva. Cez leto je otvorená aj vonkajšia terasa.

Kde budete relaxovať?

Užite si wellness so saunou, kde si skvele oddýchnete. Za príplatok si doprajte masáž - lávové kamene, čokoládovú, aroma, antistresovú alebo klasickú.

Cestujete s deťmi?

Cez leto je pre deti prístupné vonkajšie detské ihrisko vedľa letnej terasy reštaurácie. Na svoje ratolesti tak môžete dohliadať aj so šálkou kávy.

Niečo naviac

K dispozícii je tiež úschovňa lyží a úschovňa bicyklov, nezabudnite si tak pribaliť svoje športové náčinie.

Hotel Tři růže ***+

Hotel Tři růže ***+

Bedřichov 18 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotelklik a.s. IČ: 03066291


731 139 595

sales@hotel-klik.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
0,8 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn