Zájdite s priateľmi či rodinou na Šumavu - zalyžujete si v ski areáli Zadov - Churáňov (len 300 m od hotela), oddýchnete si vo wellness alebo spoznáte krásy národného parku. V cene polpenzia, vstup do fitness a zľavy.
Zájdite s priateľmi či rodinou na Šumavu - zalyžujete si v ski areáli Zadov - Churáňov (len 300 m od hotela), oddýchnete si vo wellness alebo spoznáte krásy národného parku. V cene polpenzia, vstup do fitness a zľavy.

Hotel len kúsok od zjazdoviek

Hotel Olympia*** leží na Šumave v obci Zadov, len 300 metrov od lyžiarskeho areálu Zadov - Churáňov. Je teda ideálnym miestom pre milovníkov lyžovania, ale aj pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť.

Dvojlôžkové izby (s možnosťou prístelky) majú vlastné sociálne zariadenie, televízor a krásny výhľad.

Tešte sa na bohaté raňajky servírované formou bufetu aj na vynikajúce večere (výber z trojchodového menu). 1x za deň si môžete dať kávu alebo čaj so zmrzlinou (v cene).

Nájdete tu aj bar a herňu s biliardom, šípkami, stolným tenisom a futbalom, kam sa môžete uchýliť večer. V hoteli vám tiež radi uschovajú lyže a zapožičajú Nordic Walking palice. Pre deti je tu detský kútik, vonku detské ihrisko s hojdačkou.

Hotel má svoje vlastné wellness centrum, kde je vírivka aj sauna, infrasauna a bazénik so studenou vodou - využite zľavu 20% na vstup. Vyberte si zo širokej ponuky masáží a zacvičiť si môžete vo fitness (zdarma).

Lyžovanie na Šumave: zjazdovky a bežkárske trate

Ak radi lyžujete bude vás zaiste zaujímať najbližšie lyžiarske stredisko, ktorým je Zadov - Churáňov (300 m od chaty). V lyžiarskom areáli nájdete 7 zjazdoviek, lyžiarsku školu a upravené bežecké trate. Zadarmo ku stredisku premáva skibus a navyše si rovno v hoteli môžete zakúpiť skipas so zľavou.

Môžete tiež využiť ďalšie zjazdovky v okolí, napríklad Nové Hute (10 km) - miesto vhodné pre rodiny s deťmi, začiatočníkov a mierne pokročilých lyžiarov, alebo Kašperské Hory (19 km) kde je červená, modrá aj žltá zjazdovka (s celkovou dĺžkou 1,5 km) a možnosť nočného lyžovania.

Národný park Šumava aj pamiatky

Zadov je obklopený krásnou prírodou lákajúci k výletom. Vydajte sa na horu Javorník, kde sa nachádza Klostermannova rozhľadňa alebo sa zájdite pozrieť na hrad Kašperk na Kašperskú horu. Užite si tiež voňavé lesy, jazerá a obzor plný kopcov Národného parku Šumava a Boubínskeho pralesa.

Sporthotel Olympia

Sporthotel Olympia

Zadov 349 , Stachy
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Petr Nehoda IČ: 11216441


388 428 224

recepce@sporthotelolympia.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná