Romantický pobyt na Třeboňsku v hoteli Nežárka, obklopenom prírodou. V cene bohaté raňajky, hodina v privátnom bazéne, fľaša vína, posilňovňa a cykloturistická mapka okolia. Možnosť predĺženia pobytu so zľavou 15%.
Romantický pobyt na Třeboňsku v hoteli Nežárka, obklopenom prírodou. V cene bohaté raňajky, hodina v privátnom bazéne, fľaša vína, posilňovňa a cykloturistická mapka okolia. Možnosť predĺženia pobytu so zľavou 15%.

Ubytovanie v hoteli obklopenom prírodou

Užite si romantický pobyt na Třeboňsku v hoteli Nežárka***. Hotel je z troch strán obklopený lesmi, takže si tu určite oddýchnete.

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe, kde na vás bude čakať ovocie a fľaša vína. Izby majú vlastné sociálne zariadenie (toaleta, umývadlo, sprchovací kút), televíziu, telefón, šatníkovú skriňa a kresielka so stolíkom.

Bohaté raňajky, ktoré máte v cene, sú servírované formou bufetu a podávajú sa v reštaurácii hotela. V tejto reštaurácii si môžete dopriať aj chutný obed či večeru. Môžete si tiež zájsť do vinárne hotela a ochutnať niektoré z domácich alebo zahraničných vín.

Aktivity v hoteli pre všetky vekové kategórie

V cene pobytu máte 60 minút v privátnom bazéne - bazén teda budete mať sami pre seba. Ak máte variant na 4 dni (3 noci), pobyt v bazéne na 60 minút získavate dvakrát.

Oddýchnuť si môžete na slnečnej vonkajšej terase alebo využiť posedenie pri ohnisku. Pre deti je pripravené detské ihrisko. Po predchádzajúcom objednaní sú možné aj masáže, kozmetické a kadernícke služby.

Ak ste akčnejší, využite prístup do spoločenskej miestnosti, kde si môžete zaposilovat, zahrať biliard alebo šípky. Ak dávate prednosť futbalu či volejbalu, pred hotelom čaká ihrisko len na vás. Využiť môžete aj požičovňu bicyklov a lodiek.

Pobyt si užijú turisti aj cykloturisti

Okolie hotela je ako stvorené pre milovníkov turistiky, cykloturistiky, ale aj pre vášnivých hubárov a športovcov. Všade okolo vás sa nachádza CHKO, takže je len na vás či sa vydáte po niektorej z cyklotrás alebo sa pešo vypravíte k niektorému z juhočeských rybníkov.

Ak máte radšej pamiatky, na dosah máte zámky (Hluboká nad Vltavou, Červená Lhota) a mestá plné historických pamiatok (Český Krumlov, Telč, Třeboň).

Hotel Nežárka ***

Hotel Nežárka ***

Jednoty 58 , Novosedly nad Nežárkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Miroslav Procházka IČ: 67169392


775 952 276

info@hotel-nezarka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,5 km